Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati Leszno_Team West Pomeranian
4-1-3-2 Tactiek VA1
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 41.9
excellent Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Leński probeert naar een medespeler te passen. Mattheij bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattheij probeert naar een medespeler te passen. Pittiglio is nu in balbezit. Pittiglio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vargalui geeft een lange en hoge pass. Pajka is nu in balbezit. Pittiglio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pittiglio krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pittiglio speelt de bal door. Mattheij bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattheij speelt de bal door. Pittiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittiglio schiet op doel. Galinha bokst de bal weg.

26e minuut.
Fränkel verovert de bal door een tackle van achteren. Fränkel speelt de bal door. Gabso is nu in balbezit. Gabso haalt uit met een fantastische trap. Tveita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - West Pomeranian 0:1

28e minuut.
Tănăsescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazur de bal. Mazur geeft een lange en hoge pass. Pedretti rent richting de bal. Pedretti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Urkiola begaat een overtreding. Rujoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Watola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 38%, West Pomeranian 62%.
Mati Leszno_Team - West Pomeranian 0:1

52e minuut.
Mattheij is nu in balbezit. Mattheij passt de bal met de wreef. Pittiglio rent richting de bal. Pittiglio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Urkiola de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rujoiu geeft een hoge lob. Mazur heeft problemen om de bal te vangen. Watola rent richting de bal. Watola haalt uit met een fantastische trap. Galinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mati Leszno_Team - West Pomeranian 1:1

61e minuut.
Halein rent richting de bal. Leński rent richting de bal. Leński passt de bal in één keer door. Mattheij rent richting de bal. Mattheij geeft de bal voor. Galinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Pedretti geeft de bal voor. Daar is Mattheij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattheij passt de bal zonder na te denken. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Leński met een sublieme pass. Klungelig pakt Mattheij de bal. Mattheij probeert naar een medespeler te passen. Pittiglio rent richting de bal. Pittiglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - West Pomeranian 2:1

89e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Tănăsescu probeert de bal met de borst te controleren. Watola bereikt de bal nog maar net als eerste. Watola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 33%, West Pomeranian 67%.
Mati Leszno_Team - West Pomeranian 2:1