Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Łódź I QuestGeo
moja Tactiek Poczatek
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 42.9
good Schieten good
average Passen solid
solid Verdedigen good


8e minuut.
Üstünkar geeft een lange en hoge pass. Kästner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kästner speelt de bal door. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi draait met de bal, schiet en ... Pino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kropka met een snelle inworp. Magera rent richting de bal. Matthys schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matthys krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kropka is nu in balbezit. Kropka passt de bal met de wreef. Vaschuk rent richting de bal. Vaschuk haalt uit met een fantastische trap. Momčilović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - QuestGeo 0:1

19e minuut.
Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys passt de bal zonder na te denken. Vaschuk rent richting de bal. Vaschuk haalt uit met een fantastische trap. Momčilović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - QuestGeo 0:2

25e minuut.
Debono kopt de bal weg. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys met een sublieme pass. Vaschuk rent richting de bal. Vaschuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vaschuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dambach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź I 62%, QuestGeo 38%.
Widzew Łódź I - QuestGeo 0:2

51e minuut.
Corbellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jörgens met een snelle inworp. Kästner geeft een hoge lob. Pino bokst de bal weg. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - QuestGeo 1:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marichkov komt het veld opgelopen. Navarrete komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropka onderschept slim de pass. Kropka probeert naar een medespeler te passen. Ivanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanin haalt uit met een fantastische trap. Momčilović bokst de bal weg.

74e minuut.
Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete geeft de bal voor. Inworp. Üstünkar met een snelle inworp. Magera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Navarrete met een sublieme pass. Kropka is nu in balbezit. Kropka passt de bal met de wreef. Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mihalecz is nu in balbezit. Debono onderschept slim de pass. Debono probeert naar een medespeler te passen. Ivanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanin draait met de bal, schiet en ... Momčilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Debono met een snelle inworp. Ivanin rent richting de bal. Ivanin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mihalecz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź I 53%, QuestGeo 47%.
Widzew Łódź I - QuestGeo 1:2