Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Miasteczko Śląskie Fc Przemyśl
451 Tactiek sss
61% Balbezit 39%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 40
solid Schieten average
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Parrish passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grabiec de bal. Ragaman is nu in balbezit. Grabiec verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rashford verovert de bal door een tackle van achteren. Rashford passt de bal zonder na te denken. Barreto met een sublieme pass. Lynch is nu in balbezit. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Montesinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Parrish passt de bal in één keer door. Mikosiak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mikosiak neemt de hoekschop. Mir krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bzdączek is nu in balbezit. Grabiec is nu in balbezit. Ragaman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ragaman krijgt een gele kaart. Grabiec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grabiec kan niet meer verder spelen. Bleeker komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Ragaman probeert naar een medespeler te passen. Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal zonder na te denken. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Montesinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Fc Przemyśl 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 47%, Fc Przemyśl 53%.
FC Miasteczko Śląskie - Fc Przemyśl 0:1

50e minuut.
Barreto speelt de bal door. Pap rent richting de bal. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Tsertikidis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Lizak passt de bal met de wreef. Mikosiak rent richting de bal. Mikosiak met een sublieme pass. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Miasteczko Śląskie - Fc Przemyśl 1:1

76e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir begaat een overtreding. Valdéz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Valdéz kan niet meer verder spelen. Assandri komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Assandri is nu in balbezit. Lynch is nu in balbezit. Assandri rent richting de bal. Assandri draait met de bal, schiet en ... Montesinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Fc Przemyśl 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 40%, Fc Przemyśl 60%.
FC Miasteczko Śląskie - Fc Przemyśl 1:2