Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 43877
Widzew Zgierz White Nida Rangers
Dobra VI Tactiek Nida Black
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.4 gemiddelde waardering 51.5
incredible Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Cuéllar Taínta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Taínta geeft de bal voor. Klungelig pakt Blaszkiewicz de bal. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń haalt uit met een fantastische trap. Uzal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Przystał de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Koliakis heeft problemen om de bal te vangen. Koliakis met een sublieme pass. Cuéllar Taínta is nu in balbezit. Cuéllar Taínta geeft een lange en hoge pass. Koń maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gavala is nu in balbezit. Sơn Hải onderschept slim de pass. Sơn Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - White Nida Rangers 1:0

18e minuut.
Cuéllar Taínta speelt de bal door. Klungelig pakt Koliakis de bal. Koliakis met een sublieme pass. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń haalt uit met een fantastische trap. Uzal bokst de bal weg. Sơn Hải rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Koń verovert de bal door een tackle van achteren. Gal rent richting de bal. Koń onderschept slim de pass. Koń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - White Nida Rangers 2:0

29e minuut.
Koliakis heeft problemen om de bal te vangen. Koliakis met een sublieme pass. Koń is nu in balbezit. Koń haalt uit met een fantastische trap. Uzal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - White Nida Rangers 3:0

32e minuut.
Uzal speelt de bal door. Przystał is nu in balbezit. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Cuéllar Taínta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar Taínta probeert naar een medespeler te passen. Koliakis is nu in balbezit. Koliakis geeft de bal voor. Koń springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Uzal met een sublieme pass. Cuéllar Taínta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Taínta passt de bal in één keer door. Koliakis rent richting de bal. Koliakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blaszkiewicz is nu in balbezit. Blaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Ursache kopt de bal weg. Koń is nu in balbezit. Koń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Koliakis kopt de bal weg. Cuéllar Taínta geeft de bal voor. Daar is Blaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koń rent richting de bal. Koń schiet op doel. Uzal bokst de bal weg. Sơn Hải is nu in balbezit. Sơn Hải haalt uit met een fantastische trap. Uzal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Koliakis met een snelle inworp. Daar is Cuéllar Taínta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuéllar Taínta speelt de bal door. Ursache is nu in balbezit. Ursache geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Zgierz 30%, White Nida Rangers 70%.
Widzew Zgierz - White Nida Rangers 3:0

47e minuut.
Gal heeft problemen om de bal te vangen. Sơn Hải rent richting de bal. Sơn Hải passt de bal met de wreef. Koń is nu in balbezit. Koń draait met de bal, schiet en ... Uzal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Sơn Hải is nu in balbezit. Sơn Hải passt de bal met de wreef. Koń is nu in balbezit. Koń schiet op doel. Uzal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - White Nida Rangers 4:0

55e minuut.
Cuéllar Taínta kopt de bal weg. Ursache probeert naar een medespeler te passen. Koń rent richting de bal. Koń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - White Nida Rangers 5:0

65e minuut.
Cuéllar Taínta passt de bal in één keer door. Ursache is nu in balbezit. Ursache passt de bal zonder na te denken. Sơn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Hải draait met de bal, schiet en ... Uzal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Sơn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok begaat een overtreding. Sơn Hải is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ursache neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Koń krijgt zijn hoofd ertegen. Uzal bokst de bal weg. Koń rent richting de bal. Koń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - White Nida Rangers 6:0

85e minuut.
Koliakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliakis probeert naar een medespeler te passen. Koń is nu in balbezit. Koń haalt uit met een fantastische trap. Uzal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - White Nida Rangers 7:0

86e minuut.
Gavala passt de bal in één keer door. Koliakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliakis geeft een lange en hoge pass. Sơn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Hải draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uzal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ursache geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bandach kopt de bal weg. Cuéllar Taínta probeert naar een medespeler te passen. Sơn Hải rent richting de bal. Sơn Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vyzantinos met een snelle inworp. Kurzok controleert de bal met de borst. Sơn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Hải haalt uit met een fantastische trap. Uzal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - White Nida Rangers 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Zgierz 23%, White Nida Rangers 77%.
Widzew Zgierz - White Nida Rangers 8:0