Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: RAF ARENA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15236
MILWALL WNYK Dream Team
mil Tactiek Test v1
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten solid
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


13e minuut.
Özal rent richting de bal. Özal passt de bal zonder na te denken. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - WNYK Dream Team 1:0

17e minuut.
Tendeiro passt de bal met de wreef. Bratanek rent richting de bal. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Conget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek passt de bal in één keer door. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Sulikowski rent richting de bal. Konkol verovert de bal door een tackle van achteren. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bryła heeft problemen om de bal te vangen. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal passt de bal met de wreef. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - WNYK Dream Team 2:0

35e minuut.
Minh Quang geeft de bal voor. Sulikowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Sulikowski de bal. Sulikowski schiet op doel. Assennato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - WNYK Dream Team 3:0

39e minuut.
Ocieczek passt de bal met de wreef. Sulikowski speelt de bal door. Jourdan speelt de bal door. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski schiet op doel. Assennato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - WNYK Dream Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 48%, WNYK Dream Team 52%.
MILWALL - WNYK Dream Team 4:0

47e minuut.
Assennato trapt de bal weg van het doel. Jourdan kopt de bal weg. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Conget speelt de bal door. Klungelig pakt Bratanek de bal. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Krijaštanac heeft problemen om de bal te vangen. Krijaštanac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Özal speelt de bal door. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulikowski draait met de bal, schiet en ... Assennato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - WNYK Dream Team 5:0

60e minuut.
Segundo met een sublieme pass. Krijaštanac rent richting de bal. Jourdan maakt een afschuwelijke overtreding. Jourdan krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daar is Nawrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conget rent richting de bal. Nawrot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nawrot krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Özal rent richting de bal. Özal passt de bal in één keer door. Sulikowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Sulikowski de bal. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. Assennato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Assennato probeert naar een medespeler te passen. Özal met een sublieme pass. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev geeft een hoge lob. Sulikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Assennato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Monostori kopt de bal weg. Przybyś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bryła rent richting de bal. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Assennato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - WNYK Dream Team 6:0

83e minuut.
Tendeiro is nu in balbezit. Conget bereikt de bal nog maar net als eerste. Conget geeft een hoge lob. Krijaštanac is nu in balbezit. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... Kalus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Tendeiro probeert naar een medespeler te passen. Movilescu rent richting de bal. Movilescu speelt de bal door. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Bratanek geeft een lange en hoge pass. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... Kalus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 44%, WNYK Dream Team 56%.
MILWALL - WNYK Dream Team 6:0