Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030
  • Stadion: GROM KS Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5000
GROM KS Potęga Posępnego Czerepu
Normal Tactiek 433def
49% Balbezit 51%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 50
average Schieten formidable
poor Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Gospodarek is nu in balbezit. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rebougas de bal. Rebougas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lisiecki heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki speelt de bal door. Fułat is nu in balbezit. Fułat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:1

10e minuut.
Büyükşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki onderschept slim de pass. Lisiecki met een sublieme pass. Fułat rent richting de bal. Fułat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:2

11e minuut.
Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud speelt de bal door. Fułat is nu in balbezit. Theodorescu is nu in balbezit. Marcyjański onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rebougas zal de hoekschop nemen. Marcyjański kopt de bal weg. Daar is Lisiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisiecki geeft de bal voor. Fułat springt en kopt de bal. Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Theodorescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:3

16e minuut.
Lisiecki geeft een hoge lob. Canan heeft problemen om de bal te vangen. Fułat rent richting de bal. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Munk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:4

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baleia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki geeft een hoge lob. Theodorescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:5

22e minuut.
Reyna rent richting de bal. Grimsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Grimsrud geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fułat de bal. Fułat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gospodarek rent richting de bal. Fułat onderschept slim de pass. Fułat probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Munk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:6

29e minuut.
Fułat onderschept slim de pass. Ryczel onderschept slim de pass. Ryczel probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Canan geeft een hoge lob. Inworp. Rebougas met de inworp. Fułat rent richting de bal. Fułat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lisiecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canan de bal. Fułat is nu in balbezit. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Munk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GROM KS 75%, Potęga Posępnego Czerepu 25%.
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:7

46e minuut.
Pettorossi probeert naar een medespeler te passen. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud passt de bal zonder na te denken. Fułat is nu in balbezit. Fułat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:8

48e minuut.
Theodorescu met de inworp. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat onderschept slim de pass. Fułat schiet op doel. Munk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Rebougas passt de bal met de wreef. Fułat rent richting de bal. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marcyjański de bal onder controle te krijgen. Munk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:9

58e minuut.
Ryczel geeft een lange en hoge pass. Murillo is nu in balbezit. Murillo speelt de bal door. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:10

62e minuut.
Baleia rent richting de bal. Baleia geeft een lange en hoge pass. Fułat kopt de bal weg. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Grimsrud kopt de bal weg. Büyükşen controleert de bal met de borst. Rebougas speelt de bal door. Theodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Büyükşen rent richting de bal. Fułat verovert de bal door een tackle van achteren. Fułat speelt de bal door. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Gorgiladze komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Marcyjański is nu in balbezit. Gospodarek is nu in balbezit. Gospodarek geeft de bal voor. Baleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleia geeft een lange en hoge pass. Munk bokst de bal weg.

76e minuut.
Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu onderschept slim de pass. Fułat heeft problemen om de bal te vangen. Fułat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:11

76e minuut.
Fisher komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Canan verovert de bal door een tackle van achteren. Fułat is nu in balbezit. Fułat passt de bal in één keer door. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GROM KS 81%, Potęga Posępnego Czerepu 19%.
GROM KS - Potęga Posępnego Czerepu 0:11