Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C wampiry Ogrodnicy
Nazwa Tactiek wingL
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 56.7
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen solid


3e minuut.
Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Musso begaat een overtreding. Pęski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomasini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kunia kopt de bal weg. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:1

6e minuut.
Zelinka rent richting de bal. Zelinka geeft de bal voor. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski geeft een lange en hoge pass. Rožek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chrupek heeft problemen om de bal te vangen. Mazzucchelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzucchelli geeft een hoge lob. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia draait met de bal, schiet en ... Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pęski onderschept slim de pass. Pęski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krecikowski de bal. Bolles onderschept slim de pass. Bolles geeft een lange en hoge pass. Plotár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kunia heeft problemen om de bal te vangen. Koźlik is nu in balbezit. Koźlik passt de bal in één keer door. Kunia is nu in balbezit. Kunia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:2

24e minuut.
Krecikowski met de inworp. Kościelniak geeft de bal voor. Tomasini onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Musso zal de hoekschop nemen. Romain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Hulewicz met een sublieme pass. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles passt de bal met de wreef. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz passt de bal met de wreef. Daar is Kunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Koźlik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zelinka passt de bal met de wreef. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Haaren. Bolles roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bolles kan niet meer verder spelen. Miličković komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kunia rent richting de bal. Pęski rent richting de bal. Pęski speelt de bal door. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz haalt uit met een fantastische trap. Plotár bokst de bal weg.

44e minuut.
Tomasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasini speelt de bal door. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski geeft een lange en hoge pass. Rožek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Plotár bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C wampiry 65%, Ogrodnicy 35%.
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:2

47e minuut.
Mazzucchelli geeft een lange en hoge pass. Kostakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazzucchelli. Mazzucchelli krijgt een gele kaart. Kostakiev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koźlik komt bij de bal en schiet. Romain bokst de bal weg. Kostakiev rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kunia geeft een lange en hoge pass. Kopaliński heeft problemen om de bal te vangen. Pęski is nu in balbezit. Pęski haalt uit met een fantastische trap. Plotár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Pęski is nu in balbezit. Pęski speelt de bal door. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia draait met de bal, schiet en ... Plotár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:3

60e minuut.
Klungelig pakt van Haaren de bal. Miličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Miličković met een sublieme pass. Rožek is nu in balbezit. Rožek schiet op doel. Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Tomasini neemt vlug de vrije trap. Kunia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koźlik. Koźlik krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kunia probeert naar een medespeler te passen. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski probeert naar een medespeler te passen. Kunia rent richting de bal. Kunia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kunia rent richting de bal. Kunia geeft een lange en hoge pass. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:4

70e minuut.
Miličković verovert de bal door een tackle van achteren. Miličković geeft de bal voor. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia haalt uit met een fantastische trap. Plotár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:5

71e minuut.
Daar is Kościelniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szłapka onderschept slim de pass. Szłapka geeft de bal voor. Rožek is nu in balbezit. Rožek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Foszmańczyk rent richting de bal. Foszmańczyk geeft een lange en hoge pass. Kunia is nu in balbezit. Kunia schiet op doel. Plotár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:6

75e minuut.
Kapousouzis geeft de bal voor. Pęski kopt de bal weg. Kunia is nu in balbezit. Kunia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:7

78e minuut.
Foszmańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek heeft problemen om de bal te vangen. Rožek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:8

79e minuut.
Klungelig pakt Kościelniak de bal. Kościelniak probeert naar een medespeler te passen. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia onderschept slim de pass. Kunia draait met de bal, schiet en ... Plotár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pęski rent richting de bal. Pęski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:9

81e minuut.
Foszmańczyk probeert naar een medespeler te passen. Miličković is nu in balbezit. Miličković geeft een hoge lob. Kopaliński kopt de bal weg. Pęski geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:10

88e minuut.
Szłapka onderschept slim de pass. Szłapka geeft de bal voor. Pęski is nu in balbezit. Kunia rent richting de bal. Kunia haalt uit met een fantastische trap. Plotár bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Klungelig pakt Foszmańczyk de bal. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia is nu in balbezit. Rožek rent richting de bal. Rožek draait met de bal, schiet en ... Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pęski is nu in balbezit. Pęski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C wampiry 66%, Ogrodnicy 34%.
F.C wampiry - Ogrodnicy 0:10