Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leeds Utd FC HydraGrzesio
treningowa Tactiek Hydra
51% Balbezit 49%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 65
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten formidable
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Bikov speelt de bal door. Łęgosz probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski schiet op doel. Hulyok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:1

3e minuut.
Krysiński rent richting de bal. Krysiński geeft een lange en hoge pass. Pobłocki kan de bal niet met de borst controleren. Guereschi rent richting de bal. Guereschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:2

6e minuut.
Bikov rent richting de bal. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Hulyok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:3

7e minuut.
Bikov met de inworp. Guereschi rent richting de bal. Guereschi speelt de bal door. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:4

8e minuut.
Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Gaszyński de bal. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi met een sublieme pass. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:5

11e minuut.
Guereschi heeft problemen om de bal te vangen. Guereschi probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski schiet op doel. Hulyok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:6

12e minuut.
Guereschi geeft een hoge lob. Staruchowicz is nu in balbezit. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Hulyok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:7

13e minuut.
Bikov rent richting de bal. Bikov passt de bal in één keer door. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:8

14e minuut.
Przybyliński rent richting de bal. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Hulyok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:9

16e minuut.
Bikov rent richting de bal. Guereschi is nu in balbezit. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski schiet op doel. Hulyok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:10

17e minuut.
Bikov verovert de bal door een tackle van achteren. Kopertowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Kopertowski de bal. Kopertowski schiet op doel. Hulyok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:11

18e minuut.
Inworp. Bikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi schiet op doel. Hulyok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:12

19e minuut.
Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz probeert naar een medespeler te passen. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:13

24e minuut.
Klungelig pakt Guereschi de bal. Guereschi met een sublieme pass. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Hulyok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:14

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staruchowicz met de inworp. Kopertowski geeft de bal voor. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:15

27e minuut.
Inworp. Pobłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikov speelt de bal door. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:16

29e minuut.
Pobłocki met een snelle inworp. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi geeft een hoge lob. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:17

30e minuut.
Bikov rent richting de bal. Bikov passt de bal in één keer door. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Hulyok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:18

31e minuut.
van Velzen rent richting de bal. van Velzen speelt de bal door. Bresciani rent richting de bal. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hulyok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski schiet op doel. Hulyok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:19

33e minuut.
Przybyliński rent richting de bal. van Velzen is nu in balbezit. Guereschi is nu in balbezit. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Hulyok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bikov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:20

34e minuut.
Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov is nu in balbezit. Bikov met een sublieme pass. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Hulyok bokst de bal weg. Daar is Guereschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:21

38e minuut.
Kopertowski met een sublieme pass. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:22

40e minuut.
Służalec rent richting de bal. Służalec geeft de bal voor. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Hulyok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:23

42e minuut.
Pobłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guereschi met een sublieme pass. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:24

45e minuut.
Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral geeft de bal voor. Staruchowicz kopt de bal weg. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds Utd 95%, FC HydraGrzesio 5%.
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:25

46e minuut.
Kopertowski is nu in balbezit. Guereschi is nu in balbezit. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:26

47e minuut.
van Velzen rent richting de bal. Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Guereschi passt de bal zonder na te denken. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:27

49e minuut.
Pobłocki met de inworp. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov passt de bal in één keer door. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:28

52e minuut.
Hulyok met een sublieme pass. Guereschi kopt de bal weg. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski schiet op doel. Hulyok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:29

53e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov rent richting de bal. Bikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:30

55e minuut.
Preece rent richting de bal. Bikov rent richting de bal. Bikov geeft een hoge lob. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guereschi rent richting de bal. Guereschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:31

57e minuut.
Gaszyński onderschept slim de pass. Gaszyński passt de bal met de wreef. Bikov probeert de bal aan de voet te houden. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:32

60e minuut.
Bikov probeert de bal met de borst te controleren. Bikov speelt de bal door. Staruchowicz is nu in balbezit. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:33

63e minuut.
Świstak probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Kopertowski de bal. Kopertowski schiet op doel. Hulyok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:34

65e minuut.
Guereschi met een sublieme pass. Bikov met een sublieme pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Hulyok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:35

67e minuut.
Krysiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pobłocki met een snelle inworp. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hulyok speelt de bal door. Pobłocki heeft problemen om de bal te vangen. Gaszyński probeert naar een medespeler te passen. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pobłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi schiet op doel. Hulyok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:36

70e minuut.
Bresciani geeft een lange en hoge pass. Staruchowicz rent richting de bal. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Hulyok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:37

72e minuut.
Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi met een sublieme pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:38

73e minuut.
Klungelig pakt Bresciani de bal. Bresciani geeft een lange en hoge pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Hulyok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:39

74e minuut.
Daar is Salomonsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guereschi rent richting de bal. Guereschi probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pobłocki met een sublieme pass. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski probeert naar een medespeler te passen. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:40

80e minuut.
Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopertowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guereschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Hulyok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:41

81e minuut.
van Velzen is nu in balbezit. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi geeft een lange en hoge pass. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pobłocki met een snelle inworp. Guereschi rent richting de bal. Guereschi schiet op doel. Hulyok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:42

84e minuut.
van Velzen probeert naar een medespeler te passen. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi onderschept slim de pass. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Hulyok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bikov de bal. Bikov schiet op doel. Paal! Guereschi is nu in balbezit. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:43

86e minuut.
Janus geeft een hoge lob. Służalec is nu in balbezit. Gaszyński met een sublieme pass. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Hulyok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kopertowski de bal. Hulyok bokst de bal weg. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:44

88e minuut.
Bikov speelt de bal door. Guereschi rent richting de bal. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski schiet op doel. Hulyok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:45

89e minuut.
Klungelig pakt Baldisserott de bal. Baldisserott probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopertowski de bal. Kopertowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:46

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds Utd 94%, FC HydraGrzesio 6%.
Leeds Utd - FC HydraGrzesio 0:46