Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.044
  • Stadion: Fc Orsted Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Siejoki76 ZKS Siekiera Piła
442 Tactiek Paul v.8.1
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.4 gemiddelde waardering 57.6
average Schieten formidable
weak Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Śnieżek rent richting de bal. Juršić onderschept slim de pass. Juršić speelt de bal door. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cordsen heeft problemen om de bal te vangen. Kruszecki onderschept slim de pass. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Longhi is nu in balbezit. Longhi passt de bal in één keer door. Juršić rent richting de bal. Juršić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:1

6e minuut.
Chevalier onderschept slim de pass. Chevalier geeft een lange en hoge pass. Juršić kopt de bal weg. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chevalier passt de bal met de wreef. Juršić rent richting de bal. Cordsen is nu in balbezit. Juršić rent richting de bal. Juršić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:2

16e minuut.
Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Cordsen rent richting de bal. Cordsen passt de bal in één keer door. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Śnieżek speelt de bal door. Klungelig pakt Juršić de bal. Juršić met een sublieme pass. Cordsen rent richting de bal. Cordsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:3

24e minuut.
Chevalier speelt de bal door. Juršić rent richting de bal. Cordsen is nu in balbezit. Juršić rent richting de bal. Juršić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:4

26e minuut.
Kruszecki is nu in balbezit. Cordsen verovert de bal door een tackle van achteren. Cordsen probeert naar een medespeler te passen. Juršić is nu in balbezit. Juršić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Popowicz de bal. Longhi is nu in balbezit. Longhi passt de bal in één keer door. Juršić heeft problemen om de bal te vangen. Juršić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rybacki probeert naar een medespeler te passen. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cordsen de bal. Cordsen schiet op doel. Jelec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Megyesi met de inworp. Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen haalt uit met een fantastische trap. Jelec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:5

33e minuut.
Roszko geeft een hoge lob. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Juršić kopt de bal weg. Cordsen probeert de bal met de borst te controleren. Cordsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:6

34e minuut.
Vandendriessche speelt de bal door. Cabrera geeft de bal voor. Juršić is nu in balbezit. Juršić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:7

36e minuut.
Cordsen rent richting de bal. Klungelig pakt Cordsen de bal. Cordsen passt de bal in één keer door. Juršić rent richting de bal. Juršić schiet op doel. Jelec bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Cordsen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:8

39e minuut.
Kruszecki geeft een lange en hoge pass. Sfeclă heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chevalier. Chevalier krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rybacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybacki geeft een lange en hoge pass. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen rent richting de bal. Cordsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Longhi geeft de bal voor. Daar is Juršić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juršić geeft een lange en hoge pass. Cordsen rent richting de bal. Cordsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:9

44e minuut.
Longhi geeft een hoge lob. Śnieżek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Megyesi speelt de bal door. Juršić is nu in balbezit. Juršić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Megyesi speelt de bal door. Longhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhi probeert naar een medespeler te passen. Cordsen rent richting de bal. Cordsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śnieżek heeft problemen om de bal te vangen. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siejoki76 76%, ZKS Siekiera Piła 24%.
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:10

49e minuut.
Cordsen probeert de bal met de borst te controleren. Jelec probeert naar een medespeler te passen. Vandendriessche kopt de bal weg. Daar is Juršić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juršić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Megyesi met een sublieme pass. Daar is Vandendriessche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandendriessche speelt de bal door. Megyesi geeft een lange en hoge pass. Juršić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Chlipała geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Megyesi met de inworp. Daar is Longhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longhi geeft de bal voor. Jelec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Vandendriessche speelt de bal door. Cordsen rent richting de bal. Cordsen passt de bal in één keer door. Juršić is nu in balbezit. Juršić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Chevalier passt de bal met de wreef. Longhi is nu in balbezit. Longhi probeert naar een medespeler te passen. Juršić is nu in balbezit. Juršić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vandendriessche geeft de bal voor. Juršić kopt de bal weg. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:11

68e minuut.
Jelec met een sublieme pass. Vandendriessche kopt de bal weg. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić draait met de bal, schiet en ... Jelec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:12

69e minuut.
Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić met een sublieme pass. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chlipała rent richting de bal. Chlipała geeft een lange en hoge pass. Vandendriessche kopt de bal weg. Cordsen rent richting de bal. Cordsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jelec met een harde bal richting middenveld. Longhi kopt de bal weg. Daar is Popowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Kempny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandendriessche is nu in balbezit. Śnieżek geeft een hoge lob. Chevalier is nu in balbezit. Chevalier geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jelec met een sublieme pass. Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen draait met de bal, schiet en ... Jelec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:13

75e minuut.
Longhi met een sublieme pass. Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Longhi probeert naar een medespeler te passen. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:14

77e minuut.
Longhi passt de bal met de wreef. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi speelt de bal door. Klungelig pakt Juršić de bal. Juršić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:15

78e minuut.
Skowron probeert naar een medespeler te passen. Sfeclă probeert naar een medespeler te passen. Popowicz is nu in balbezit. Juršić verovert de bal door een tackle van achteren. Juršić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:16

80e minuut.
Longhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhi probeert naar een medespeler te passen. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen haalt uit met een fantastische trap. Jelec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Megyesi kopt de bal weg. Daar is Juršić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longhi met een sublieme pass. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen draait met de bal, schiet en ... Jelec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić schiet op doel. Jelec bokst de bal weg. Klungelig pakt Cordsen de bal. Cordsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Megyesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longhi geeft een hoge lob. Cordsen probeert naar een medespeler te passen. Juršić is nu in balbezit. Juršić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:17

86e minuut.
Kempny met een sublieme pass. Kruszecki is nu in balbezit. Cordsen rent richting de bal. Cordsen schiet op doel. Jelec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:18

88e minuut.
Longhi passt de bal zonder na te denken. Juršić is nu in balbezit. Chlipała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chlipała krijgt een gele kaart. Juršić raakt geblesseerd tijdens het duel. Juršić neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:19

89e minuut.
Longhi onderschept slim de pass. Daar is Longhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longhi geeft een hoge lob. Juršić is nu in balbezit. Juršić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siejoki76 91%, ZKS Siekiera Piła 9%.
Siejoki76 - ZKS Siekiera Piła 0:19