Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.045
  • Stadion: FC W_tyn Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13600
FC W_tyn Lechia Mysłowice
Defend Tactiek fantastico 2
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen formidable


7e minuut.
Biancardi kopt de bal weg. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Lechia Mysłowice 1:0

10e minuut.
Alvarado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czwonka. Alvarado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alvarado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Əbülfətov maakt een snoekduik en kopt de bal. Gordinho bokst de bal weg.

12e minuut.
Inworp. Alvarado met een snelle inworp. Biancardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancardi geeft de bal voor. Əbülfətov maakt een snoekduik en kopt de bal. Gordinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Yasir rent richting de bal. Yasir passt de bal zonder na te denken. Biancardi verovert de bal door een tackle van achteren. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Rab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Chrchola kopt de bal weg. Ochroński heeft problemen om de bal te vangen. Żeromski speelt de bal door. Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Copado geeft een lange en hoge pass. Czartoryski kopt de bal weg. Kurnasevich heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chrchola passt de bal in één keer door. Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski passt de bal in één keer door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Morgan probeert naar een medespeler te passen. Nyabaro heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czartoryski. Nyabaro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nyabaro kan niet meer verder spelen. Moraru komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Ochroński passt de bal in één keer door. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Gordinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Lechia Mysłowice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 64%, Lechia Mysłowice 36%.
FC W_tyn - Lechia Mysłowice 2:0

48e minuut.
Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski verovert de bal door een tackle van achteren. Czartoryski passt de bal zonder na te denken. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola draait met de bal, schiet en ... Rab bokst de bal weg.

49e minuut.
Kola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola speelt de bal door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Ochroński verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński met een sublieme pass. Czartoryski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski draait met de bal, schiet en ... Rab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chrchola rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Czartoryski onderschept slim de pass. Czartoryski speelt de bal door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski schiet op doel. Rab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Żeromski kopt de bal weg. Czartoryski is nu in balbezit. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rab met een harde bal richting middenveld. Alvarado kopt de bal weg. Morgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Gordinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ochroński passt de bal in één keer door. Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski met een sublieme pass. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Matouch geeft een lange en hoge pass. Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola verovert de bal door een tackle van achteren. Chrchola geeft een hoge lob. Czartoryski springt en kopt de bal. Rab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Lechia Mysłowice 2:1

81e minuut.
Alvarado onderschept slim de pass. Əbülfətov is nu in balbezit. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Copado geeft de bal voor. Czartoryski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski met een sublieme pass. Klungelig pakt Żeromski de bal. Żeromski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ochroński rent richting de bal. Ochroński passt de bal met de wreef. Kurnasevich rent richting de bal. Czartoryski onderschept slim de pass. Czartoryski schiet op doel. Rab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 66%, Lechia Mysłowice 34%.
FC W_tyn - Lechia Mysłowice 2:1