Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duch Puszczy Białystok Błękitni Kalinowiec
523 Tactiek 352_kikokar
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 45.6
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen matig
uitmuntend Verdedigen goed


3e minuut.
Golak krijgt zijn hoofd ertegen. Blaukopp is nu in balbezit. Blaukopp geeft een hoge lob. Koziara rent richting de bal. Koziara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Klungelig pakt Azalmaz de bal. Née met een sublieme pass. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Błękitni Kalinowiec 1:0

13e minuut.
Golak kopt de bal weg. Née bereikt de bal nog maar net als eerste. Née passt de bal met de wreef. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ... Dybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Blaukopp geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koziara met de inworp. Ringlepp is nu in balbezit. Ringlepp geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Feig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qassem Yousef met een snelle inworp. Née is nu in balbezit. Née geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Golak heeft problemen om de bal te vangen. Blaukopp verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mlačić met een sublieme pass. Daar is Née, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Née passt de bal in één keer door. Golak is nu in balbezit. Golak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zsolnai passt de bal met de wreef. Née rent richting de bal. Née passt de bal in één keer door. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zsolnai rent richting de bal. Mlačić is nu in balbezit. Mlačić passt de bal zonder na te denken. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ... Dybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi passt de bal in één keer door. Daar is Ringlepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ringlepp schiet op doel. Dybowski bokst de bal weg.

27e minuut.
Plăvoi onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koziara met een snelle inworp. Ringlepp is nu in balbezit. Ringlepp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Qassem Yousef verovert de bal door een tackle van achteren. Qassem Yousef probeert naar een medespeler te passen. Née probeert naar een medespeler te passen. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Mirumyan rent richting de bal. Zsolnai onderschept slim de pass. Zsolnai geeft een lange en hoge pass. Golak is nu in balbezit. Golak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dybowski met een harde bal richting middenveld. Popara heeft problemen om de bal te vangen. Mlačić speelt de bal door. Golak heeft problemen om de bal te vangen. Golak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Palewicz geeft de bal voor. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringlepp onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ringlepp de bal. Ringlepp schiet op doel. Dybowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Błękitni Kalinowiec 2:0

43e minuut.
Zsolnai probeert naar een medespeler te passen. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara geeft een hoge lob. Golak rent richting de bal. Golak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 25%, Błękitni Kalinowiec 75%.
Duch Puszczy Białystok - Błękitni Kalinowiec 2:0

46e minuut.
Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak rent richting de bal. Mlačić met een sublieme pass. Ringlepp is nu in balbezit. Ringlepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Araya probeert naar een medespeler te passen. Ringlepp is nu in balbezit. Borimirov rent richting de bal. Ringlepp verovert de bal door een tackle van achteren. Ringlepp geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mlačić is nu in balbezit. Mlačić passt de bal met de wreef. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap. Blaukopp probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Adışanlı rent richting de bal. Zsolnai onderschept slim de pass. Zsolnai met een sublieme pass. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een hoge lob. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan draait met de bal, schiet en ... Toninelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Szuba rent richting de bal. Szuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Błękitni Kalinowiec 2:1

64e minuut.
Née met een sublieme pass. Golak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popara. Popara krijgt een gele kaart. Golak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mlačić wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Née kan de bal niet met de borst controleren. Née speelt de bal door. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak schiet op doel. Dybowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Błękitni Kalinowiec 3:1

76e minuut.
Plăvoi met de inworp. Adışanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışanlı geeft een lange en hoge pass. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Błękitni Kalinowiec 3:2

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Blaukopp de bal onder controle te krijgen. Zsolnai rent richting de bal. Zsolnai geeft een hoge lob. Ringlepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringlepp draait met de bal, schiet en ... Dybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Szuba passt de bal met de wreef. Mirumyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zsolnai. Zsolnai krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Née is nu in balbezit. Née passt de bal in één keer door. Golak rent richting de bal. Golak schiet op doel. Dybowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 36%, Błękitni Kalinowiec 64%.
Duch Puszczy Białystok - Błękitni Kalinowiec 3:2