Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantys Łódź LKS Szumy
Normal Tactiek taktyka
52% Balbezit 48%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.3 gemiddelde waardering 50.8
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen good


14e minuut.
Bertini passt de bal met de wreef. Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski geeft een hoge lob. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kochowski passt de bal met de wreef. Sermak is nu in balbezit. Nam Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Trung geeft een lange en hoge pass. Lieten krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lieten rent richting de bal. Fydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Fydrych geeft de bal voor. Nam Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Trung geeft een lange en hoge pass. Brokułowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Świątek geeft een hoge lob. Mironowicz kopt de bal weg. Bertini rent richting de bal. Szuprytowski onderschept slim de pass. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap. Bandeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nam Trung met de inworp. Covei geeft de bal voor. Lieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieten draait met de bal, schiet en ... Brokułowski bokst de bal weg.

45e minuut.
Doeltrap. Cyniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantys Łódź 68%, LKS Szumy 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mantys Łódź - LKS Szumy 0:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matecki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Świtoń komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Derlicki komt het veld opgelopen. Świtoń met een snelle inworp. Pieniek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Świtoń probeert naar een medespeler te passen. Matecki is nu in balbezit. Matecki passt de bal in één keer door. Cyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matecki geeft een lange en hoge pass. Derlicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Chanowski passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świtoń met de inworp. Pieniek geeft een lange en hoge pass. Lieten krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - LKS Szumy 0:1

82e minuut.
Lieten controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sałek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantys Łódź 75%, LKS Szumy 25%.
Mantys Łódź - LKS Szumy 0:1