Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FAWORYCI WHITE STAR*
3-5-2 Tactiek 2
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 67.7
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Puźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Puźniak met de inworp. Guillou geeft een lange en hoge pass. Bursuc springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Aknai de bal. Szczytniewski bokst de bal weg.

4e minuut.
Puźniak probeert naar een medespeler te passen. Guillou probeert naar een medespeler te passen. Urbanik is nu in balbezit. Urbanik haalt uit met een fantastische trap. Szczytniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - WHITE STAR* 0:1

6e minuut.
Puźniak speelt de bal door. Urbanik rent richting de bal. Frondizi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frondizi krijgt een gele kaart. Urbanik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guillou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bursuc rent richting de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Szczytniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Puźniak probeert naar een medespeler te passen. Guillou geeft de bal voor. Bursuc rent richting de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Szczytniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - WHITE STAR* 0:2

11e minuut.
Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés geeft een hoge lob. Bojinov heeft problemen om de bal te vangen. El Rabee rent richting de bal. El Rabee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liland met een snelle inworp. Guillou geeft de bal voor. Urbanik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - WHITE STAR* 0:3

15e minuut.
Avilés geeft een hoge lob. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang begaat een overtreding. Bitang krijgt een gele kaart. El Rabee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Golub`ev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Guillou passt de bal in één keer door. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak passt de bal met de wreef. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc schiet op doel. Szczytniewski bokst de bal weg.

32e minuut.
Puźniak passt de bal met de wreef. Urbanik is nu in balbezit. Urbanik geeft een hoge lob. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursuc rent richting de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Klungelig pakt Żurański de bal. Urbanik is nu in balbezit. Urbanik probeert naar een medespeler te passen. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Szczytniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Frondizi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guillou geeft een lange en hoge pass. Bursuc springt en kopt de bal. Szczytniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Golak geeft een hoge lob. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou begaat een overtreding. Guillou krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Liland met een sublieme pass. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc passt de bal met de wreef. Urbanik is nu in balbezit. Urbanik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FAWORYCI 62%, WHITE STAR* 38%.
FC FAWORYCI - WHITE STAR* 0:3

47e minuut.
Klungelig pakt Słonecznik de bal. El Rabee is nu in balbezit. Słonecznik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Rabee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golub`ev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - WHITE STAR* 1:3

55e minuut.
Bursuc is nu in balbezit. Bursuc passt de bal met de wreef. Urbanik rent richting de bal. Urbanik haalt uit met een fantastische trap. Szczytniewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - WHITE STAR* 1:4

60e minuut.
Guillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou geeft een lange en hoge pass. Frondizi is nu in balbezit. Urbanik onderschept slim de pass. Urbanik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Urbanik rent richting de bal. Urbanik passt de bal zonder na te denken. Bursuc rent richting de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Szczytniewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Gaduła onderschept slim de pass. Inworp. Puźniak met een snelle inworp. Guillou geeft een hoge lob. Urbanik springt en kopt de bal. Szczytniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mirończuk komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Golub`ev speelt de bal door. Eroğlu speelt de bal door. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rabee draait met de bal, schiet en ... Chilovatîi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - WHITE STAR* 2:4

89e minuut.
Szczytniewski met een harde bal richting middenveld. Avilés kopt de bal weg. Klungelig pakt Bojinov de bal. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FAWORYCI 62%, WHITE STAR* 38%.
FC FAWORYCI - WHITE STAR* 2:4