Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Retkinianka F.C. AC Sękowo
brrr Tactiek taktyka1
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Temmuz rent richting de bal. Temmuz passt de bal met de wreef. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karaboya de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bérard zal de hoekschop nemen. Zock rent richting de bal. Zock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Temmuz passt de bal met de wreef. Daar is Bérard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bérard passt de bal in één keer door. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilewski onderschept slim de pass. Bérard begaat een overtreding. Bérard krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański passt de bal zonder na te denken. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Retkinianka F.C. - AC Sękowo 1:0

43e minuut.
Iwancewicz speelt de bal door. Calle is nu in balbezit. Calle passt de bal in één keer door. Zock heeft problemen om de bal te vangen. Zock draait met de bal, schiet en ... Serwach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Karaboya geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bérard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retkinianka F.C. 40%, AC Sękowo 60%.
Retkinianka F.C. - AC Sękowo 1:0

54e minuut.
Zock haalt uit met een fantastische trap. Fivozinsky probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caliński neemt de hoekschop. Calle springt en kopt de bal. Serwach bokst de bal weg.

55e minuut.
Piroddu met een sublieme pass. Klungelig pakt Badaczewski de bal. Zock is nu in balbezit. Zock haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piroddu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dohot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caliński heeft problemen om de bal te vangen. Caliński met een sublieme pass. Bérard rent richting de bal. Bérard geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Karaboya de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bérard met de inworp. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Iwancewicz passt de bal met de wreef. Bérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bérard met een sublieme pass. Calle rent richting de bal. Calle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retkinianka F.C. 38%, AC Sękowo 62%.
Retkinianka F.C. - AC Sękowo 1:0