Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter M i l a n Gambit Lubelski
out Tactiek pro2
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Vagnoman verovert de bal door een tackle van achteren. Vagnoman geeft een hoge lob. Inworp. Perger met de inworp. Kawulok geeft een hoge lob. Fał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Villamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M i l a n - Gambit Lubelski 1:0

12e minuut.
Višinka met een sublieme pass. Gil is nu in balbezit. Pohanka verovert de bal door een tackle van achteren. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Crkal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ziel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dachev probeert naar een medespeler te passen. Storøy met een sublieme pass. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel. Ziel bokst de bal weg.

17e minuut.
Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera met een sublieme pass. Patkauskis is nu in balbezit. Patkauskis geeft een lange en hoge pass. Ziel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Storøy rent richting de bal. Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok passt de bal zonder na te denken. Stańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziel trapt de bal weg. Storøy kopt de bal weg. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fał trapt de bal weg van het doel. Patkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis geeft een lange en hoge pass. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel. Ziel bokst de bal weg.

42e minuut.
Pačešiūnas met een sublieme pass. Daar is Kawulok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera begaat een overtreding. Aguilera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M i l a n 51%, Gambit Lubelski 49%.
Inter M i l a n - Gambit Lubelski 1:0

49e minuut.
Patkauskis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arregui de bal. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Ziel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter M i l a n - Gambit Lubelski 1:1

59e minuut.
Lyons probeert naar een medespeler te passen. Dachev rent richting de bal. Stańko verovert de bal door een tackle van achteren. Stańko geeft een hoge lob. Villamil krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vain is nu in balbezit. Vain speelt de bal door. Perger is nu in balbezit. Perger geeft een lange en hoge pass. Villamil maakt een snoekduik en kopt de bal. Fał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fał niet meer kan verder spelen. Zygarlicki komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Crouzet onderschept slim de pass. Crouzet geeft een lange en hoge pass. Pohanka heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka schiet op doel. Ziel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M i l a n - Gambit Lubelski 1:2

73e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Višinka kopt de bal weg. Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka schiet op doel. Ziel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M i l a n - Gambit Lubelski 1:3

87e minuut.
Storøy verovert de bal door een tackle van achteren. Storøy passt de bal met de wreef. Višinka rent richting de bal. Višinka schiet op doel. Ziel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M i l a n 55%, Gambit Lubelski 45%.
Inter M i l a n - Gambit Lubelski 1:3