Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Błekitni Stargard Wróblewo City
OFF Tactiek liga
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.7 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Manev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pausgaard met de inworp. Kwapisz is nu in balbezit. Kwapisz schiet op doel. Metin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Emenalo speelt de bal door. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal met de wreef. Backofen is nu in balbezit. Backofen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Emenalo met een sublieme pass. Chioroglo geeft de bal voor. Backofen is nu in balbezit. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Metin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Wróblewo City 1:0

37e minuut.
Emenalo speelt de bal door. Bazzan is nu in balbezit. Backofen verovert de bal door een tackle van achteren. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Özyalçın de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Baveyan met een snelle inworp. Kwapisz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varnavas. Kwapisz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Błekitni Stargard 46%, Wróblewo City 54%.
FC Błekitni Stargard - Wróblewo City 1:0

46e minuut.
Baveyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard passt de bal zonder na te denken. Backofen rent richting de bal. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Metin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Buitrago met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal met de wreef. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda haalt uit met een fantastische trap. Bá Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kwapisz onderschept slim de pass. Kwapisz speelt de bal door. Özyalçın rent richting de bal. Backofen is nu in balbezit. Backofen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bá Long niet meer kan verder spelen. Tündik komt het veld opgelopen.

59e minuut.
dos Ramones rent richting de bal. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. dos Ramones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwapisz draait met de bal, schiet en ... Metin bokst de bal weg.

61e minuut.
Chioroglo passt de bal zonder na te denken. Varnavas met een sublieme pass. Voda rent richting de bal. Voda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Błekitni Stargard - Wróblewo City 1:1

77e minuut.
Pausgaard speelt de bal door. dos Ramones rent richting de bal. Gyárfás verovert de bal door een tackle van achteren. Backofen is nu in balbezit. Backofen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pausgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manev probeert naar een medespeler te passen. Chioroglo probeert naar een medespeler te passen. Gyárfás is nu in balbezit. Gyárfás schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Manev is nu in balbezit. Pausgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Pausgaard passt de bal zonder na te denken. Gyárfás rent richting de bal. Gyárfás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Błekitni Stargard 43%, Wróblewo City 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Błekitni Stargard - Wróblewo City 1:1