Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Niebiescy Myszków KS Tadzikowo
nowiuska12 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 47.4
solid Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen very good


12e minuut.
Göçkün schiet op doel. Mulţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kulisek rent richting de bal. Kulisek schiet op doel. Zeyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - KS Tadzikowo 1:0

13e minuut.
Mulţescu is nu in balbezit. Göçkün verovert de bal door een tackle van achteren. Göçkün met een sublieme pass. Kulisek rent richting de bal. Kulisek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brügger probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Battokok met de inworp. Kulisek rent richting de bal. Kulisek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rajtuz geeft een lange en hoge pass. Miemiec met een sublieme pass. Rekuć speelt de bal door. Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Miemiec met een sublieme pass. Kulisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisek probeert naar een medespeler te passen. Göçkün rent richting de bal. Göçkün schiet op doel. Zeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Neidhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Battokok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neidhöfer. Neidhöfer krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Miemiec met de inworp. Battokok geeft de bal voor. Kulisek rent richting de bal. Kulisek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Göçkün probeert de bal met de borst te controleren. Göçkün speelt de bal door. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kulisek rent richting de bal. Kulisek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - KS Tadzikowo 2:0

42e minuut.
Tzafrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzafrir passt de bal met de wreef. Neidhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Neidhöfer draait met de bal, schiet en ... Toregiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Toregiani met een harde bal richting middenveld. Battokok kopt de bal weg. Rekuć met een sublieme pass. Klungelig pakt Kulisek de bal. Kulisek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - KS Tadzikowo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Niebiescy Myszków 35%, KS Tadzikowo 65%.
K.S. Niebiescy Myszków - KS Tadzikowo 3:0

53e minuut.
Inworp. Ignazio komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Rekuć rent richting de bal. Ignazio rent richting de bal. Rekuć is nu in balbezit. Klungelig pakt Rekuć de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - KS Tadzikowo 4:0

58e minuut.
Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Miemiec onderschept slim de pass. Miemiec speelt de bal door. Rekuć rent richting de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Sheringham geeft een hoge lob. Inworp. Miemiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tolomi passt de bal zonder na te denken. Battokok is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boyen. Boyen krijgt een gele kaart. Battokok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Battokok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rekuć maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koša komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rekuć geeft een lange en hoge pass. Battokok is nu in balbezit. Battokok passt de bal zonder na te denken. Kulisek rent richting de bal. Kulisek draait met de bal, schiet en ... Zeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ignazio kopt de bal weg. Daar is Susarla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekuć rent richting de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Rekuć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignazio rent richting de bal. Ignazio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hordecki passt de bal zonder na te denken. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć met een sublieme pass. Klungelig pakt Kulisek de bal. Kulisek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rekuć rent richting de bal. Susarla verovert de bal door een tackle van achteren. Ignazio is nu in balbezit. Ignazio draait met de bal, schiet en ... Zeyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Tolomi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Battokok met een sublieme pass. Kulisek is nu in balbezit. Kulisek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Battokok speelt de bal door. Daar is Koša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koša geeft een hoge lob. Ignazio heeft problemen om de bal te vangen. Ignazio schiet op doel. Zeyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisek haalt uit met een fantastische trap. Zeyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Susarla kopt de bal weg. Neidhöfer heeft problemen om de bal te vangen. Enginer rent richting de bal. Enginer geeft de bal voor. Rajtuz probeert de bal aan de voet te houden. Toregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kulisek is nu in balbezit. Kulisek passt de bal met de wreef. Ignazio rent richting de bal. Ignazio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - KS Tadzikowo 5:0

88e minuut.
Tolomi geeft de bal voor. Kulisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brügger krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kulisek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Battokok met een snel genomen vrije trap. Daar is Brügger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisek rent richting de bal. Kulisek draait met de bal, schiet en ... Zeyer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Niebiescy Myszków 37%, KS Tadzikowo 63%.
K.S. Niebiescy Myszków - KS Tadzikowo 5:0