Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOKiS SPARTA CHORZELÓW FC Stanisławianka
343 p Tactiek Tiki-Taka
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 10
7 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 51.9
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Rebane heeft problemen om de bal te vangen. Rebane geeft een lange en hoge pass. Daar is Ropa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mantar probeert de bal aan de voet te houden. Abad is nu in balbezit. Abad geeft een lange en hoge pass. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOKiS SPARTA CHORZELÓW - FC Stanisławianka 0:1

23e minuut.
Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cristescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Docan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SOKiS SPARTA CHORZELÓW - FC Stanisławianka 0:2

30e minuut.
Mantar geeft een lange en hoge pass. Abad probeert de bal aan de voet te houden. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobalyan is nu in balbezit. Dobalyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ropa geeft de bal voor. Brylski rent richting de bal. Vörösmarty legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vörösmarty krijgt een gele kaart. Ropa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zając komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan probeert naar een medespeler te passen. Zając met een sublieme pass. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SOKiS SPARTA CHORZELÓW - FC Stanisławianka 0:3

38e minuut.
Mantar passt de bal met de wreef. Rebane met een sublieme pass. Dobalyan is nu in balbezit. Dobalyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Cristescu haalt uit met een fantastische trap. Vía probeert naar een medespeler te passen. Holban kopt de bal weg. Rogina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogina geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOKiS SPARTA CHORZELÓW 48%, FC Stanisławianka 52%.
SOKiS SPARTA CHORZELÓW - FC Stanisławianka 0:3

58e minuut.
Doeltrap. Damião komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Damião rent richting de bal. Holban is nu in balbezit. Ruiz maakt een afschuwelijke overtreding. Ruiz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Holban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vintilă met een snel genomen vrije trap. Damião rent richting de bal. Damião geeft een hoge lob. Dobalyan rent richting de bal. Dobalyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruiz trapt de bal weg van het doel. Holban kopt de bal weg. Damião rent richting de bal. Damião geeft een lange en hoge pass. Paal! Zambrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tănase komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Holban rent richting de bal. Holban geeft een hoge lob. Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur draait met de bal, schiet en ... Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Klungelig pakt Mantar de bal. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mantar. Mantar krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Holban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holban. Cristescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Docan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brylski is nu in balbezit. Brylski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOKiS SPARTA CHORZELÓW - FC Stanisławianka 0:4

84e minuut.
Holca met een snelle inworp. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rebane naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Zambrano trapt de bal weg. Brylski kopt de bal weg. Cristescu rent richting de bal. Cristescu draait met de bal, schiet en ... Vía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOKiS SPARTA CHORZELÓW 38%, FC Stanisławianka 62%.
SOKiS SPARTA CHORZELÓW - FC Stanisławianka 0:4