Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRT Fc Będzin
4-3-3 Martin Tactiek dejv
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
García Argüelles geeft een lange en hoge pass. Bezděkovský rent richting de bal. Feldberg onderschept slim de pass. Feldberg schiet op doel. Garrelts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Fc Będzin 0:1

5e minuut.
Vulpe onderschept slim de pass. Potiguar verovert de bal door een tackle van achteren. Tenderenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimci heeft problemen om de bal te vangen. Çimci draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
García Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. García Argüelles passt de bal zonder na te denken. Theodorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorogiannis haalt uit met een fantastische trap. Garrelts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Fc Będzin 0:2

25e minuut.
Palz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Theodorogiannis de bal. Dalla Bona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalla Bona krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Vignazia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignazia speelt de bal door. García Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. García Argüelles geeft een hoge lob. Feldberg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Fc Będzin 0:3

42e minuut.
Çimci passt de bal in één keer door. Daar is Jończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jończyk met een sublieme pass. Potiguar rent richting de bal. Potiguar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 48%, Fc Będzin 52%.
WRT - Fc Będzin 0:3

50e minuut.
Klungelig pakt Ramírez de bal. Potiguar onderschept slim de pass. Potiguar probeert naar een medespeler te passen. Çimci is nu in balbezit. Çimci schiet op doel. Krasnodębski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Inworp. Taborski komt het veld opgelopen. Gibson komt het veld opgelopen.

58e minuut.
García Argüelles speelt de bal door. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz geeft een lange en hoge pass. Daar is Tenderenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenderenda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilera komt het veld opgelopen. Maroslavac komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Jończyk speelt de bal door. Klungelig pakt Çimci de bal. Potiguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguar geeft een lange en hoge pass. Tenderenda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jończyk geeft de bal voor. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal met de wreef. Weisz geeft een lange en hoge pass. Çimci maakt een snoekduik en kopt de bal. Krasnodębski bokst de bal weg.

71e minuut.
Taborski is nu in balbezit. Taborski speelt de bal door. García Argüelles speelt de bal door. Gibson is nu in balbezit. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Fc Będzin 0:4

81e minuut.
Bezděkovský onderschept slim de pass. Bezděkovský geeft een hoge lob. García Argüelles is nu in balbezit. García Argüelles geeft een hoge lob. Taborski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jończyk onderschept slim de pass. Jończyk speelt de bal door. Tenderenda met een sublieme pass. Çimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimci draait met de bal, schiet en ... Krasnodębski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco geeft een lange en hoge pass. Antolić probeert naar een medespeler te passen. Taborski heeft problemen om de bal te vangen. Taborski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 46%, Fc Będzin 54%.
WRT - Fc Będzin 0:4