Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Torcida POLSKA HUSARIA
NEW Tactiek polo
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 53.9
solid Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Bidas geeft de bal voor. Klungelig pakt Mambo-Mumba de bal. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot schiet op doel. Treiberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - POLSKA HUSARIA 0:1

10e minuut.
Treiberg met een sublieme pass. Wysokiński kopt de bal weg. Manys probeert de bal aan de voet te houden. Szoboszlai is nu in balbezit. Szoboszlai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Davila onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lech de bal. Lech passt de bal in één keer door. Młot rent richting de bal. Młot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mambo-Mumba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Manys rent richting de bal. Smyczyński onderschept slim de pass. Wysokiński met een sublieme pass. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlai schiet op doel. Łądka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Di Toma passt de bal zonder na te denken. Shebek rent richting de bal. Shebek geeft een lange en hoge pass. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Lech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech speelt de bal door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Treiberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - POLSKA HUSARIA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 51%, POLSKA HUSARIA 49%.
Naprzód Torcida - POLSKA HUSARIA 0:2

50e minuut.
Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Treiberg met een harde bal richting middenveld. Shebek kopt de bal weg. Szoboszlai is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Okorski speelt de bal door. Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński passt de bal zonder na te denken. Szoboszlai is nu in balbezit. Szoboszlai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chełchowski probeert naar een medespeler te passen. Wysokiński speelt de bal door. Szoboszlai is nu in balbezit. Szoboszlai draait met de bal, schiet en ... Łądka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - POLSKA HUSARIA 1:2

67e minuut.
Szoboszlai passt de bal zonder na te denken. Shebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebek passt de bal in één keer door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Wysokiński met een sublieme pass. Shebek rent richting de bal. Shebek passt de bal met de wreef. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Młot kopt de bal weg. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Wysokiński passt de bal in één keer door. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meczecki. Meczecki krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Lech met de inworp. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec passt de bal in één keer door. Młot rent richting de bal. Młot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Meczecki met een sublieme pass. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Młot is nu in balbezit. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel. Treiberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Treiberg met een sublieme pass. Wysokiński kopt de bal weg. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlai draait met de bal, schiet en ... Łądka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 48%, POLSKA HUSARIA 52%.
Naprzód Torcida - POLSKA HUSARIA 1:2