Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Sokoły La Masia Poland
Regrimento Tactiek Wlasna
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten very good
very good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Virtalinna is nu in balbezit. Sobczyński onderschept slim de pass. Sobczyński speelt de bal door. Ponting is nu in balbezit. Ponting haalt uit met een fantastische trap. Toñanez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Vara rent richting de bal. Malarz verovert de bal door een tackle van achteren. Malarz geeft een hoge lob. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - La Masia Poland 0:1

6e minuut.
Piec rent richting de bal. Piec passt de bal met de wreef. Sobczyński speelt de bal door. Ponting is nu in balbezit. Ponting schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Polewczak met de inworp. de Heusch is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Asimidis ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Asimidis naar de kleedkamers voor een vroege douche. de Heusch raakt geblesseerd tijdens het duel. Piec neemt de penalty, wat een uithaal! Ardelean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Sokoły - La Masia Poland 1:1

19e minuut.
Ocokoljić onderschept slim de pass. Ocokoljić passt de bal zonder na te denken. Ponting is nu in balbezit. Ponting haalt uit met een fantastische trap. Toñanez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - La Masia Poland 1:2

24e minuut.
Ponting is nu in balbezit. Lətifov onderschept slim de pass. Lətifov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Virtalinna de bal. Virtalinna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Virtalinna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salvadori komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Vara passt de bal zonder na te denken. Caspari probeert naar een medespeler te passen. Sobczyński met een sublieme pass. Ponting is nu in balbezit. Ponting draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Papachristoforou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponting is nu in balbezit. Ponting draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Reitz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch verovert de bal door een tackle van achteren. de Heusch met een sublieme pass. Piec is nu in balbezit. Piec schiet op doel. Ardelean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokoły 54%, La Masia Poland 46%.
KS Sokoły - La Masia Poland 1:2

51e minuut.
Lətifov geeft de bal voor. Reitz kopt de bal weg. Papachristoforou kan de bal niet met de borst controleren. Ponting is nu in balbezit. Ponting draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ocokoljić geeft de bal voor. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - La Masia Poland 1:3

58e minuut.
Piec kopt de bal weg. Klungelig pakt Siwek de bal. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara schiet op doel. Ardelean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - La Masia Poland 2:3

59e minuut.
Inworp. Salvadori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores is nu in balbezit. Zambarbieri onderschept slim de pass. Piec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Janča raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pleşca komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Reitz onderschept slim de pass. Reitz met een sublieme pass. Ponting is nu in balbezit. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński schiet op doel. Toñanez bokst de bal weg. Ponting is nu in balbezit. Ponting haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Pleşca is nu in balbezit. Pleşca geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Polewczak de bal onder controle te krijgen. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera schiet op doel. Toñanez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silvestri rent richting de bal. Silvestri geeft een lange en hoge pass. Sobczyński geeft een hoge lob. Ponting krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vara rent richting de bal. de Heusch met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Piec is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salvadori zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ardelean bokst de bal weg. Polewczak kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Ardelean speelt de bal door. Silvestri kopt de bal weg. Reitz probeert de bal aan de voet te houden. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Pinto da Costa komt het veld opgelopen. Lewczuk komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Reitz passt de bal in één keer door. Ocokoljić is nu in balbezit. Ocokoljić passt de bal in één keer door. Magiera rent richting de bal. Magiera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokoły 47%, La Masia Poland 53%.
KS Sokoły - La Masia Poland 2:3