Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Sokoły HERA-TEAM
Regrimento Tactiek SANDAŁ
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten formidable
solid Passen very good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Mommens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piec de bal. Smolarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piec raakt geblesseerd tijdens het duel. Vara neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ohman geeft de bal voor. Inworp. Lewczuk met de inworp. Mommens heeft problemen om de bal te vangen. Mommens geeft een lange en hoge pass. Duvarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 1:0

16e minuut.
Polewczak geeft een lange en hoge pass. Vara speelt de bal door. Piec rent richting de bal. Piec draait met de bal, schiet en ... Smolarski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Micov is nu in balbezit. Micov met een sublieme pass. Piekorz met een sublieme pass. Zardan rent richting de bal. Zardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Sokoły - HERA-TEAM 1:1

19e minuut.
Mommens is nu in balbezit. Mommens passt de bal met de wreef. Piec is nu in balbezit. Piec heeft problemen om de bal te vangen. Piec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mulazzano speelt de bal door. Mommens is nu in balbezit. Mommens passt de bal in één keer door. Piec rent richting de bal. Piec geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ohman is nu in balbezit. Mommens verovert de bal door een tackle van achteren. Mommens met een sublieme pass. Daar is Vara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Duvarcı trapt de bal weg van het doel. Urrutia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silvestri. Urrutia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Micov komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pilecki passt de bal met de wreef. Zardan geeft de bal voor. Francioli probeert naar een medespeler te passen. Micov heeft problemen om de bal te vangen. Micov geeft de bal voor. Toñanez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 1:2

28e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Pilecki is nu in balbezit. Zardan rent richting de bal. Zardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Urrutia is nu in balbezit. Francioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Francioli passt de bal met de wreef. Zardan is nu in balbezit. Zardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Polewczak speelt de bal door. Vara is nu in balbezit. Vara passt de bal in één keer door. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toñanez trapt de bal weg van het doel. Ohman geeft een lange en hoge pass. Zardan rent richting de bal. Zardan haalt uit met een fantastische trap. Toñanez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Micov probeert naar een medespeler te passen. Francioli rent richting de bal. Francioli met een sublieme pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia geeft een lange en hoge pass. Toñanez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 1:3

45e minuut.
Lətifov geeft de bal voor. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal zonder na te denken. Mulazzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulazzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokoły 55%, HERA-TEAM 45%.
KS Sokoły - HERA-TEAM 2:3

47e minuut.
Lətifov verovert de bal door een tackle van achteren. Micov is nu in balbezit. Micov passt de bal in één keer door. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Piekorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz geeft een hoge lob. Zardan is nu in balbezit. Zardan haalt uit met een fantastische trap. Toñanez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 2:4

52e minuut.
Klungelig pakt Rizov de bal. Micov geeft een lange en hoge pass. Zardan probeert de bal met de borst te controleren. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Toñanez bokst de bal weg.

53e minuut.
Rizov kopt de bal weg. Francioli heeft problemen om de bal te vangen. Francioli passt de bal zonder na te denken. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel. Toñanez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 2:5

55e minuut.
Duvarcı probeert naar een medespeler te passen. Micov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Urrutia de bal onder controle te krijgen. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 2:6

58e minuut.
Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki geeft een lange en hoge pass. Zardan rent richting de bal. Zardan schiet op doel. Paal! Francioli probeert naar een medespeler te passen. Micov is nu in balbezit. Micov passt de bal in één keer door. Pilecki rent richting de bal. Pilecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buhalov komt het veld opgelopen. Tagmatarchis komt het veld opgelopen. Quiroz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lewczuk neemt de hoekschop. Klungelig pakt Smolarski de bal. Piec is nu in balbezit. Piec geeft de bal voor. Duvarcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lewczuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Mulazzano de bal. Mulazzano probeert naar een medespeler te passen. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 3:6

63e minuut.
Quốc Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Tuấn geeft de bal voor. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 3:7

64e minuut.
Grgona komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zardan passt de bal zonder na te denken. Francioli is nu in balbezit. Francioli speelt de bal door. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Jędraszek komt het veld opgelopen. Papachristoforou met een snelle inworp. Mommens speelt de bal door. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mommens geeft een lange en hoge pass. Duvarcı probeert naar een medespeler te passen. Micov kopt de bal weg. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Smolarski geeft een hoge lob. Lətifov probeert de bal met de borst te controleren. Tagmatarchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagmatarchis schiet op doel. Toñanez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 3:8

75e minuut.
Flores komt het veld opgelopen. da Cunha komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Silvestri onderschept slim de pass. Silvestri speelt de bal door. Flores speelt de bal door. Piec rent richting de bal. Piec haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Quốc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Tuấn geeft een lange en hoge pass. Zardan rent richting de bal. Zardan draait met de bal, schiet en ... Toñanez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 3:9

81e minuut.
Pinto da Costa komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Pleşca rent richting de bal. Pleşca geeft een lange en hoge pass. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tagmatarchis is nu in balbezit. Tagmatarchis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 3:10

83e minuut.
da Cunha heeft problemen om de bal te vangen. Mulazzano speelt de bal door. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... Duvarcı bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakussyan komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klungelig pakt Tagmatarchis de bal. Buhalov speelt de bal door. Klungelig pakt Zardan de bal. Zardan schiet op doel. Toñanez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - HERA-TEAM 3:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokoły 55%, HERA-TEAM 45%.
KS Sokoły - HERA-TEAM 3:11