Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Głowno United chicago-fire
532 Tactiek OOO
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.1 gemiddelde waardering 57.3
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Cambo kopt de bal weg. Figurski is nu in balbezit. Cambo is nu in balbezit. Figurski is nu in balbezit. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Figurski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulvas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Figurski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Biscay passt de bal zonder na te denken. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski verovert de bal door een tackle van achteren. Cambo is nu in balbezit. Cambo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - chicago-fire 0:1

10e minuut.
Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou probeert naar een medespeler te passen. Piazzalunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazzalunga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bulvas is nu in balbezit. Bulvas geeft een lange en hoge pass. Figurski rent richting de bal. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo haalt uit met een fantastische trap. Figurski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kopertowski geeft de bal voor. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassi rent richting de bal. Figurski onderschept slim de pass. Figurski schiet op doel. Figurski bokst de bal weg.

22e minuut.
Ginis probeert naar een medespeler te passen. Pálfy geeft een lange en hoge pass. Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo onderschept slim de pass. Cambo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Grzebinoga passt de bal in één keer door. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo passt de bal in één keer door. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Matassi de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grzebinoga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Figurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figurski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Uliczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo schiet op doel. Figurski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - chicago-fire 0:2

26e minuut.
Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga passt de bal met de wreef. Kopertowski met een sublieme pass. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Figurski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Burlikowski onderschept slim de pass. Burlikowski speelt de bal door. Piazzalunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazzalunga draait met de bal, schiet en ... Espigulé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cambo speelt de bal door. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski geeft een hoge lob. Figurski maakt een snoekduik en kopt de bal. Figurski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - chicago-fire 0:3

33e minuut.
Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo rent richting de bal. Cambo passt de bal in één keer door. Figurski is nu in balbezit. Figurski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Figurski de bal onder controle te krijgen. Pálfy geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kopertowski probeert naar een medespeler te passen. Biscay geeft de bal voor. Piazzalunga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cambo rent richting de bal. Cambo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cambo is nu in balbezit. Cambo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - chicago-fire 0:4

42e minuut.
Szibalski geeft de bal voor. Prillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos passt de bal met de wreef. Kopertowski geeft een hoge lob. Figurski krijgt zijn hoofd ertegen. Figurski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Szibalski rent richting de bal. Cambo is nu in balbezit. Figurski is nu in balbezit. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - chicago-fire 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głowno United 79%, chicago-fire 21%.
Głowno United - chicago-fire 0:5

46e minuut.
Šurbat komt het veld opgelopen. Moskwa komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Figurski onderschept slim de pass. Figurski passt de bal met de wreef. Cambo rent richting de bal. Cambo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - chicago-fire 0:6

58e minuut.
Inworp. Biscay met de inworp. Kopertowski probeert naar een medespeler te passen. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bulvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulvas passt de bal zonder na te denken. Cambo rent richting de bal. Cambo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borrero met de inworp. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - chicago-fire 0:7

66e minuut.
Piazzalunga passt de bal met de wreef. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski verovert de bal door een tackle van achteren. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Figurski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - chicago-fire 0:8

69e minuut.
Moskwa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzebinoga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpi maakt een afschuwelijke overtreding. Kopertowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conde komt het veld opgelopen. Losquadro komt het veld opgelopen. Conde met een snel genomen vrije trap. Figurski rent richting de bal. Figurski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Losquadro is nu in balbezit. Losquadro passt de bal in één keer door. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski draait met de bal, schiet en ... Moskwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figurski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stucco komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kopertowski passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga speelt de bal door. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Uliczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figurski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stucco stond buitenspel. Yankvtray komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginis geeft de bal voor. Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco schiet op doel. Figurski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - chicago-fire 0:9

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Figurski trapt de bal weg. Yankvtray kopt de bal weg. Cambo is nu in balbezit. Cambo draait met de bal, schiet en ... Figurski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głowno United 80%, chicago-fire 20%.
Głowno United - chicago-fire 0:9