Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Cracovia Zeby
std Tactiek belzeb
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 46
excellent Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Popajewski rent richting de bal. Popajewski geeft een hoge lob. Daar is Clair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cracovia - Zeby 1:0

6e minuut.
Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh passt de bal zonder na te denken. Popajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popajewski geeft een lange en hoge pass. Husejko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wojtczak kopt de bal weg. Daar is Jee-Kyuong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husejko rent richting de bal. Husejko haalt uit met een fantastische trap. Pleşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cracovia - Zeby 2:0

19e minuut.
Pščelovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pščelovskis passt de bal in één keer door. Popajewski is nu in balbezit. Popajewski geeft een hoge lob. Husejko krijgt zijn hoofd ertegen. Pleşu bokst de bal weg.

24e minuut.
Umudov verovert de bal door een tackle van achteren. Umudov met een sublieme pass. Trung Hinh probeert naar een medespeler te passen. Popajewski rent richting de bal. Popajewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Popajewski speelt de bal door. Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh passt de bal met de wreef. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chindea is nu in balbezit. Koskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskinas probeert naar een medespeler te passen. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Malanowski speelt de bal door. Koskinas heeft problemen om de bal te vangen. Szałęga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szałęga krijgt een gele kaart. Koskinas raakt geblesseerd tijdens het duel. Koskinas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cracovia - Zeby 2:1

39e minuut.
Husejko met een sublieme pass. Popajewski rent richting de bal. Popajewski geeft een lange en hoge pass. Husejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Husejko draait met de bal, schiet en ... Pleşu bokst de bal weg.

42e minuut.
Szałęga geeft de bal voor. Oxfor rent richting de bal. Clair begaat een overtreding. Clair krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Cracovia 36%, Zeby 64%.
KS Cracovia - Zeby 2:1

47e minuut.
Husejko rent richting de bal. Husejko passt de bal zonder na te denken. Zsolnai geeft de bal voor. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor draait met de bal, schiet en ... Pleşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Zmelík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń is nu in balbezit. Husejko onderschept slim de pass. Husejko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Sudić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pščelovskis met de inworp. Oxfor rent richting de bal. Oxfor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Popajewski is nu in balbezit. Popajewski met een sublieme pass. Husejko rent richting de bal. Husejko haalt uit met een fantastische trap. Pleşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cracovia - Zeby 3:1

68e minuut.
Popajewski is nu in balbezit. Popajewski passt de bal in één keer door. Husejko rent richting de bal. Husejko schiet op doel. Sudić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ledwoń heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pščelovskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oxfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxfor schiet op doel. Daar is Wojtczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cracovia - Zeby 4:1

79e minuut.
Wojtczak is nu in balbezit. Husejko onderschept slim de pass. Zmelík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zmelík krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Koskinas passt de bal zonder na te denken. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Umudov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Cracovia 30%, Zeby 70%.
KS Cracovia - Zeby 4:1