Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.065
  • Stadion: Zeby Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14574
Zeby Turbo Żółwie
belzeb Tactiek AAA
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 50.9
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Clair probeert naar een medespeler te passen. Arenas met een sublieme pass. Ledwoń rent richting de bal. Batorowicz onderschept slim de pass. Batorowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ohak neemt de hoekschop. Batorowicz is nu in balbezit. Ledwoń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ledwoń krijgt een gele kaart. Batorowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Olmo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pleşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ohak passt de bal met de wreef. Malanowski is nu in balbezit. Silde onderschept slim de pass. Silde geeft een lange en hoge pass. Olmo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jee-Kyuong passt de bal in één keer door. Malanowski rent richting de bal. Malanowski passt de bal zonder na te denken. Poddaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Poddaný draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 55%, Turbo Żółwie 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zeby - Turbo Żółwie 0:0

49e minuut.
Clair bereikt de bal nog maar net als eerste. Clair geeft een lange en hoge pass. Suprani is nu in balbezit. Suprani geeft een hoge lob. Olmo kopt de bal weg. Pleşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sudić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohak met een snelle inworp. Batorowicz is nu in balbezit. Batorowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ledwoń met een sublieme pass. Malanowski rent richting de bal. Malanowski passt de bal met de wreef. Koskinas rent richting de bal. Koskinas draait met de bal, schiet en ... Järlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Koskinas kopt de bal weg. Magalski probeert de bal aan de voet te houden. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskinas rent richting de bal. Koskinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Turbo Żółwie 1:0

72e minuut.
Suprani kopt de bal weg. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olmo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arenas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ghiugan verovert de bal door een tackle van achteren. Malanowski is nu in balbezit. Malanowski passt de bal in één keer door. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 58%, Turbo Żółwie 42%.
Zeby - Turbo Żółwie 1:0