Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.065
  • Stadion: Zeby Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 11149
Zeby Miauczysz FC
belzeb Tactiek 4231
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 42.8
excellent Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Fradessa kopt de bal weg. Malanowski geeft de bal voor. Koskinas kopt de bal weg. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fradessa is nu in balbezit. Fradessa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saner de bal. Poddaný rent richting de bal. Poddaný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Saner rent richting de bal. Ferdinand onderschept slim de pass. Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Koskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Puiu verovert de bal door een tackle van achteren. Fradessa speelt de bal door. Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap. Prygel bokst de bal weg.

18e minuut.
Saner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clair zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malanowski is nu in balbezit. Malanowski geeft een lange en hoge pass. Prygel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Meer verovert de bal door een tackle van achteren. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena passt de bal in één keer door. Pozuelo is nu in balbezit. Pozuelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Meer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyuong begaat een overtreding. Meer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meer met een snel genomen vrije trap. Rašetina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Eudeline onderschept slim de pass. Rašetina is nu in balbezit. Clair bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina onderschept slim de pass. Rašetina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fradessa verovert de bal door een tackle van achteren. Fradessa geeft een hoge lob. Koskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskinas schiet op doel. Prygel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Miauczysz FC 1:0

42e minuut.
Sudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clair. Rašetina raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sena neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pleşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 45%, Miauczysz FC 55%.
Zeby - Miauczysz FC 1:0

46e minuut.
Pozuelo is nu in balbezit. Fradessa verovert de bal door een tackle van achteren. Fradessa geeft een lange en hoge pass. Koskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Malanowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Poddaný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Koskinas is nu in balbezit. Koskinas passt de bal met de wreef. Domínguez is nu in balbezit. Ferdinand onderschept slim de pass. Ferdinand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Eudeline zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sena is nu in balbezit. Sena passt de bal zonder na te denken. Rašetina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Saner rent richting de bal. Saner geeft de bal voor. Pozuelo is nu in balbezit. Daar is Pozuelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozuelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Poddaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Poddaný geeft de bal voor. Koskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskinas schiet op doel. Prygel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Jee-Kyuong met een sublieme pass. Klungelig pakt Janvion de bal. Janvion passt de bal in één keer door. Koskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Clair met een snelle inworp. Malanowski is nu in balbezit. Malanowski geeft de bal voor. Koskinas rent richting de bal. Koskinas haalt uit met een fantastische trap. Prygel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 54%, Miauczysz FC 46%.
Zeby - Miauczysz FC 1:0