Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica GÓRNE CITY
Co do1 Tactiek NOWA T x2
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 44
very good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Atvērts kopt de bal weg. Klungelig pakt Velicu de bal. Wenden met een sublieme pass. Cassitto rent richting de bal. Cassitto met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
del Corzo kopt de bal weg. Sancho is nu in balbezit. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Clarke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Arslantaş is nu in balbezit. Cinpoeru onderschept slim de pass. Cinpoeru geeft een hoge lob. Kostadinov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jajszczyk is nu in balbezit. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat passt de bal zonder na te denken. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cassitto geeft de bal voor. Klungelig pakt Arslantaş de bal. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Clarke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - GÓRNE CITY 1:0

34e minuut.
Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat met een sublieme pass. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Jajszczyk probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Cassitto passt de bal in één keer door. Daar is Jajszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov schiet op doel. Clarke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - GÓRNE CITY 2:0

41e minuut.
Samuel controleert de bal met de borst. Wenden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuel onderschept slim de pass. Samuel geeft de bal voor. Witczyk springt en kopt de bal. Kogut bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 38%, GÓRNE CITY 62%.
TS Leśnica - GÓRNE CITY 2:0

50e minuut.
Daar is Cassitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassitto geeft de bal voor. Jajszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Řapík met een snelle inworp. Cassitto geeft de bal voor. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Clarke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - GÓRNE CITY 3:0

70e minuut.
Řapík passt de bal zonder na te denken. Kostadinov is nu in balbezit. del Corzo begaat een overtreding. Kostadinov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cassitto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Clarke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Samuel is nu in balbezit. Cassitto verovert de bal door een tackle van achteren. Cassitto geeft een hoge lob. Kostadinov krijgt zijn hoofd ertegen. Clarke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - GÓRNE CITY 4:0

77e minuut.
Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Kostadinov met een sublieme pass. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - GÓRNE CITY 5:0

88e minuut.
Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat speelt de bal door. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov schiet op doel. Clarke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 32%, GÓRNE CITY 68%.
TS Leśnica - GÓRNE CITY 5:0