Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drink team06 Watykan
młoda Tactiek 5_3_2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
43.8 gemiddelde waardering 37.5
solid Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Baliński geeft een hoge lob. Bogieł kopt de bal weg. Mirică probeert de bal aan de voet te houden. Ljubović rent richting de bal. Ljubović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Delvecchio geeft de bal voor. Pedríquez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lysý maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skoneczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoneczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura draait met de bal, schiet en ... Sopârlă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallatin heeft problemen om de bal te vangen. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Pazura rent richting de bal. Pazura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Watykan 1:0

14e minuut.
Gallatin passt de bal in één keer door. Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin geeft de bal voor. Pazura probeert de bal aan de voet te houden. Pazura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý verovert de bal door een tackle van achteren. Lysý passt de bal met de wreef. Skoneczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoneczny draait met de bal, schiet en ... Sopârlă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mirică rent richting de bal. Mirică met een sublieme pass. Pazura is nu in balbezit. Pazura draait met de bal, schiet en ... Sopârlă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Watykan 2:0

26e minuut.
Delvecchio passt de bal zonder na te denken. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică probeert naar een medespeler te passen. Pazura is nu in balbezit. Pazura draait met de bal, schiet en ... Sopârlă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mlčoušek probeert naar een medespeler te passen. Kołacki rent richting de bal. Kołacki passt de bal in één keer door. Pazura rent richting de bal. Pazura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki is nu in balbezit. Pazura rent richting de bal. Pazura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drink team06 45%, Watykan 55%.
drink team06 - Watykan 2:0

51e minuut.
Kołacki rent richting de bal. Kołacki passt de bal in één keer door. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Watykan 3:0

54e minuut.
Skoneczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura is nu in balbezit. Delvecchio begaat een overtreding. Pazura raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kołacki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mirică is nu in balbezit. Mirică met een sublieme pass. Pazura is nu in balbezit. Pazura schiet op doel. Sopârlă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Delvecchio heeft problemen om de bal te vangen. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević geeft een hoge lob. Pedríquez is nu in balbezit. Pedríquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Teschler geeft een lange en hoge pass. Baliński geeft de bal voor. Cubelos heeft problemen om de bal te vangen. Skoneczny rent richting de bal. Skoneczny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sopârlă met een harde bal richting middenveld. Bogieł controleert de bal met de borst. Bogieł passt de bal zonder na te denken. Pazura rent richting de bal. Pazura draait met de bal, schiet en ... Sopârlă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
drink team06 - Watykan 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drink team06 49%, Watykan 51%.
drink team06 - Watykan 4:0