Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka Watykan
MasywnyMamut Tactiek 5_3_2
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 35.9
very good Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Rico probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wajrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico met een sublieme pass. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Sopârlă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurz is nu in balbezit. Kurz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Watykan 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Rahić de bal. Kurz is nu in balbezit. Teschler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teschler krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Delvecchio kopt de bal weg. Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft de bal voor. Szczutowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sopârlă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Watykan 2:0

11e minuut.
Bonilla kopt de bal weg. Sorić probeert naar een medespeler te passen. Szczutowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczutowski schiet op doel. Sopârlă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Watykan 3:0

15e minuut.
Rahić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Albertario de bal. Albertario met een sublieme pass. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sorić is nu in balbezit. Sorić passt de bal in één keer door. Kurz is nu in balbezit. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski schiet op doel. Sopârlă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Albertario heeft problemen om de bal te vangen. Barbarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarich geeft een lange en hoge pass. Bonilla geeft de bal voor. Szczutowski springt en kopt de bal. Sopârlă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Watykan 4:0

29e minuut.
Germanek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonilla de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rahić. Rahić krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kurz speelt de bal door. Gallatin rent richting de bal. Szczutowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczutowski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft een hoge lob. Gallatin probeert de bal met de borst te controleren. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Crnojević komt het veld opgelopen. Cavadzadə komt het veld opgelopen. Montwiłł komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Towarzystwo Sportowe Mamucianka 60%, Watykan 40%.
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Watykan 4:0

49e minuut.
Zeoli geeft de bal voor. Klungelig pakt Wajrak de bal. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski schiet op doel. Sopârlă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Watykan 5:0

53e minuut.
Albertario kopt de bal weg. Daar is Rico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopczyński onderschept slim de pass. Pedríquez is nu in balbezit. Pedríquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Albertario met een sublieme pass. Lemus geeft een hoge lob. Daar is Kurz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Sopârlă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Crnojević is nu in balbezit. Sorić verovert de bal door een tackle van achteren. Sorić speelt de bal door. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Watykan 6:0

79e minuut.
Sorić met een sublieme pass. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cavadzadə de bal. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel. Sopârlă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Watykan 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Towarzystwo Sportowe Mamucianka 51%, Watykan 49%.
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Watykan 7:0