Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka FC Carmile
MasywnyMamut Tactiek CATENACCIO3
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 55.8
solid Schieten excellent
solid Passen adequate
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos geeft de bal voor. Shipway is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ciripoi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boháčik komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Rico verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Vinagre verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Vinagre met een sublieme pass. Fugui rent richting de bal. Fugui haalt uit met een fantastische trap. Codrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Sierściuch kopt de bal weg. Zheltonos probeert naar een medespeler te passen. Szczutowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - FC Carmile 1:0

21e minuut.
Zheltonos passt de bal in één keer door. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías speelt de bal door. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui draait met de bal, schiet en ... Codrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Farías onderschept slim de pass. Farías speelt de bal door. Fugui is nu in balbezit. Fugui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - FC Carmile 1:1

26e minuut.
Fernández Vinagre speelt de bal door. Zeoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš onderschept slim de pass. Matoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - FC Carmile 1:2

29e minuut.
Hołowczyc geeft de bal voor. Inworp. Farías met de inworp. Fernández Vinagre rent richting de bal. Fernández Vinagre met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Shipway bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vinagre verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Vinagre met een sublieme pass. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš draait met de bal, schiet en ... Codrea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - FC Carmile 1:3

41e minuut.
Boháčik rent richting de bal. Boháčik passt de bal met de wreef. Fugui is nu in balbezit. Fugui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Towarzystwo Sportowe Mamucianka 61%, FC Carmile 39%.
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - FC Carmile 1:3

48e minuut.
Klungelig pakt Zeoli de bal. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui draait met de bal, schiet en ... Hołowczyc probeert de bal aan de voet te houden. Codrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - FC Carmile 1:4

50e minuut.
Farías probeert naar een medespeler te passen. Fernández Vinagre rent richting de bal. Fernández Vinagre probeert naar een medespeler te passen. Matoš is nu in balbezit. Matoš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - FC Carmile 1:5

52e minuut.
Rico met een sublieme pass. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft de bal voor. Szczutowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Gjesdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Czerniec passt de bal in één keer door. Daar is Matoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boháčik rent richting de bal. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Codrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - FC Carmile 1:6

65e minuut.
Sierściuch rent richting de bal. Sierściuch passt de bal in één keer door. Zheltonos rent richting de bal. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Boháčik is nu in balbezit. Fernández Vinagre met een sublieme pass. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Matoš passt de bal met de wreef. Hołowczyc rent richting de bal. Fugui onderschept slim de pass. Fugui haalt uit met een fantastische trap. Codrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - FC Carmile 1:7

78e minuut.
Zheltonos rent richting de bal. Farías onderschept slim de pass. Farías met een sublieme pass. Fugui is nu in balbezit. Fugui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Towarzystwo Sportowe Mamucianka 69%, FC Carmile 31%.
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - FC Carmile 1:7