Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.070
  • Stadion: KSG1985 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 14292
KSG1985 czarno złoci
moja Tactiek damian1
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 52.8
formidable Schieten good
formidable Passen good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Englund probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh probeert naar een medespeler te passen. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Atala geeft de bal voor. Główka heeft problemen om de bal te vangen. Łabuś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łabuś krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Wadoń rent richting de bal. Tasto onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Twarkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tasto springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Alijagić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Tasto rent richting de bal. Alexander-Arnold schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tasto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zumas komt bij de bal en schiet. Tasto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tuấn Linh passt de bal in één keer door. Englund is nu in balbezit. Englund passt de bal met de wreef. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Atala speelt de bal door. Englund met een sublieme pass. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - czarno złoci 1:0

24e minuut.
Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Główka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bobadilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Briceño Iragorry kopt de bal weg. Englund met een sublieme pass. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Patiris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - czarno złoci 2:0

25e minuut.
Nicodemo geeft de bal voor. Wadoń met een sublieme pass. Englund speelt de bal door. Daar is Tuấn Linh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - czarno złoci 3:0

32e minuut.
Łabuś passt de bal zonder na te denken. Twarkowski met een sublieme pass. Phúc Cường is nu in balbezit. Phúc Cường geeft de bal voor. Tasto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - czarno złoci 3:1

37e minuut.
Atala rent richting de bal. Atala passt de bal in één keer door. Englund geeft een hoge lob. Główka heeft problemen om de bal te vangen. Główka schiet op doel. Patiris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 41%, czarno złoci 59%.
KSG1985 - czarno złoci 3:1

46e minuut.
Szłapka komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh passt de bal in één keer door. Nicodemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Atala probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla passt de bal met de wreef. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zumas met een sublieme pass. Korell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuấn Linh. Korell wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Korell kan niet meer verder spelen. Hosni komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Główka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petelinek rent richting de bal. Główka verovert de bal door een tackle van achteren. Główka draait met de bal, schiet en ... Patiris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - czarno złoci 4:1

71e minuut.
Twarkowski geeft een lange en hoge pass. Alijagić speelt de bal door. Hosni kopt de bal weg. Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nicodemo met een sublieme pass. Kasu geeft de bal voor. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - czarno złoci 4:2

78e minuut.
Englund schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hosni de bal onder controle te krijgen. Inworp. Englund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn Linh geeft de bal voor. Patiris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Główka krijgt zijn hoofd ertegen. Patiris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - czarno złoci 5:2

79e minuut.
Twarkowski passt de bal met de wreef. Hosni is nu in balbezit. Hosni geeft de bal voor. Tasto rent richting de bal. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Petelinek onderschept slim de pass. Atala is nu in balbezit. Petelinek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Petelinek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 34%, czarno złoci 66%.
KSG1985 - czarno złoci 5:2