Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM KSG1985
at Tactiek moja
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 63.3
solid Schieten formidable
solid Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


10e minuut.
Atala is nu in balbezit. Dominikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dominikowski met een sublieme pass. Juventino rent richting de bal. Juventino haalt uit met een fantastische trap. Alijagić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Atala met een sublieme pass. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Množinović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Množinović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Množinović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Ribeiro kopt de bal weg. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla met een sublieme pass. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Atala probeert naar een medespeler te passen. de Theux de Meylandt verovert de bal door een tackle van achteren. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - KSG1985 0:1

28e minuut.
Tuấn Linh met een sublieme pass. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal met de wreef. Atala bereikt de bal nog maar net als eerste. Atala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tuấn Linh passt de bal met de wreef. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal in één keer door. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Englund met de inworp. Tuấn Linh geeft de bal voor. Główka rent richting de bal. Główka haalt uit met een fantastische trap. Băsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Packbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Packbier passt de bal in één keer door. Główka rent richting de bal. Główka haalt uit met een fantastische trap. Băsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Băsescu met een sublieme pass. Packbier rent richting de bal. Packbier passt de bal zonder na te denken. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel. Băsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Băsescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - KSG1985 0:2

44e minuut.
Ottaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh onderschept slim de pass. Tuấn Linh passt de bal met de wreef. Główka rent richting de bal. Główka draait met de bal, schiet en ... Băsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ottaviano rent richting de bal. Wadoń onderschept slim de pass. Wadoń probeert naar een medespeler te passen. Englund controleert de bal met de borst. Englund draait met de bal, schiet en ... Băsescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 76%, KSG1985 24%.
CHAMPION TEAM - KSG1985 0:2

46e minuut.
Szłapka komt het veld opgelopen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ottaviano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski geeft een hoge lob. Juventino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alexander-Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Juventino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Florian. Florian krijgt een gele kaart. Juventino raakt geblesseerd tijdens het duel. Nalikowski met een snel genomen vrije trap. Dominikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Szłapka heeft problemen om de bal te vangen. Szłapka geeft een hoge lob. Tuấn Linh rent richting de bal. Paal! Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Grimes komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Taipale met een sublieme pass. Atala bereikt de bal nog maar net als eerste. Atala speelt de bal door. Główka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 68%, KSG1985 32%.
CHAMPION TEAM - KSG1985 0:2