Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.071
  • Stadion: FC Harrow Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7485
FC Harrow MARCOBETIS
Piterowa Tactiek burza
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Cardozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleites is nu in balbezit. Fleites geeft de bal voor. Balient krijgt zijn hoofd ertegen. Pacocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:0

6e minuut.
Vassallo geeft een hoge lob. Nærø bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal onderschept slim de pass. Sosyal schiet op doel. Pustelak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Milosteanu kopt de bal weg. Tostão geeft een hoge lob. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst draait met de bal, schiet en ... Pustelak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:1

8e minuut.
Klungelig pakt Nærø de bal. Ott probeert naar een medespeler te passen. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal draait met de bal, schiet en ... Pustelak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:2

13e minuut.
Sosyal verovert de bal door een tackle van achteren. Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal haalt uit met een fantastische trap. Pustelak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:3

14e minuut.
Śmiech passt de bal in één keer door. Vassallo is nu in balbezit. Vassallo passt de bal met de wreef. Śmiech geeft een hoge lob. Sosyal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:4

19e minuut.
Fleites met een snelle inworp. Vassallo met een sublieme pass. Ulst rent richting de bal. Ulst haalt uit met een fantastische trap. Pustelak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:5

22e minuut.
Ludwikowski geeft een hoge lob. Ulst kopt de bal weg. Sosyal rent richting de bal. Sosyal draait met de bal, schiet en ... Pustelak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ott met een sublieme pass. Vassallo is nu in balbezit. Vassallo passt de bal met de wreef. Ulst rent richting de bal. Ulst draait met de bal, schiet en ... Pustelak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:6

32e minuut.
Nærø kopt de bal weg. Kastel is nu in balbezit. Marusarz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marusarz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ott probeert naar een medespeler te passen. Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech passt de bal met de wreef. Ulst rent richting de bal. Ulst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vassallo passt de bal met de wreef. Tostão rent richting de bal. Tostão geeft de bal voor. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hoksa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ott rent richting de bal. Kastel verovert de bal door een tackle van achteren. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sosyal rent richting de bal. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżaniak onderschept slim de pass. Sosyal verovert de bal door een tackle van achteren. Sosyal draait met de bal, schiet en ... Pustelak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sosyal rent richting de bal. Sosyal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 51%, MARCOBETIS 49%.
FC Harrow - MARCOBETIS 1:6

47e minuut.
Śmiech rent richting de bal. Krzyżaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżaniak met een sublieme pass. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel. Pacocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassallo is nu in balbezit. Vassallo geeft een lange en hoge pass. Ulst maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:7

53e minuut.
Vassallo rent richting de bal. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo geeft de bal voor. Matta is nu in balbezit. Balient onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kastel onderschept slim de pass. Kastel passt de bal zonder na te denken. Ulst rent richting de bal. Ulst schiet op doel. Pustelak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:8

59e minuut.
Sosyal verovert de bal door een tackle van achteren. Ulst is nu in balbezit. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Vassallo is nu in balbezit. Vassallo geeft een lange en hoge pass. Ulst is nu in balbezit. Ulst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:9

69e minuut.
Śmiech is nu in balbezit. Śmiech geeft de bal voor. Daar is Sosyal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulst rent richting de bal. Ulst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Śmiech rent richting de bal. Vassallo is nu in balbezit. Vassallo probeert naar een medespeler te passen. Ulst is nu in balbezit. Ulst haalt uit met een fantastische trap. Pustelak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardozo geeft een hoge lob. Marusarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sosyal de bal. Sosyal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Profire geeft een hoge lob. Buitenspel voor Balient. Goede buitenspelval van de verdediging. Matta neemt vlug de vrije trap. Ulst rent richting de bal. Ulst schiet op doel. Pustelak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ott rent richting de bal. Ott passt de bal zonder na te denken. Sosyal met een sublieme pass. Ulst is nu in balbezit. Ulst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - MARCOBETIS 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 55%, MARCOBETIS 45%.
FC Harrow - MARCOBETIS 1:10