Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Dawson Malimo
dddd Tactiek bike
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 51.6
solid Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Trudnos kopt de bal weg. Pachón rent richting de bal. Akyürek begaat een overtreding. Akyürek krijgt een gele kaart. Pachón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trudnos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bouvard speelt de bal door. Piragua bereikt de bal nog maar net als eerste. Piragua speelt de bal door. Trudnos rent richting de bal. Trudnos schiet op doel. Łaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Laiolo probeert naar een medespeler te passen. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón met een sublieme pass. Trudnos is nu in balbezit. Trudnos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Laiolo geeft de bal voor. Akyürek controleert de bal met de borst. Trudnos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trudnos krijgt een gele kaart.

18e minuut.
La Ling geeft de bal voor. Klungelig pakt Kłodkowski de bal. Bouvard is nu in balbezit. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão geeft een hoge lob. Łaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Akyürek onderschept slim de pass. Piragua is nu in balbezit. Piragua passt de bal met de wreef. Trudnos rent richting de bal. Trudnos draait met de bal, schiet en ... Łaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szek probeert de bal aan de voet te houden. Pachón is nu in balbezit. Pachón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kłodkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão passt de bal met de wreef. Trudnos rent richting de bal. Trudnos haalt uit met een fantastische trap. Łaba bokst de bal weg.

42e minuut.
Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón verovert de bal door een tackle van achteren. Pachón schiet op doel. Łaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - Malimo 0:1

44e minuut.
Kłodkowski is nu in balbezit. Pachón onderschept slim de pass. Pachón met een sublieme pass. Trudnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudnos haalt uit met een fantastische trap. Łaba bokst de bal weg. Szek kopt de bal weg. Pachón met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Akyürek de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Dawson 63%, Malimo 37%.
Torcida Dawson - Malimo 0:1

53e minuut.
Piragua kan de bal niet met de borst controleren. Kłodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Plāte speelt de bal door. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ling haalt uit met een fantastische trap. Davenport verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Szek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laiolo met een snelle inworp. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gabryś geeft de bal voor. Trudnos kopt de bal weg. Pachón rent richting de bal. Pachón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - Malimo 0:2

71e minuut.
Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś passt de bal zonder na te denken. Trudnos is nu in balbezit. Trudnos schiet op doel. Łaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Dawson - Malimo 0:3

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla komt het veld opgelopen. Mutlu komt het veld opgelopen. Rosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Dawson 52%, Malimo 48%.
Torcida Dawson - Malimo 0:3