Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:55
  • Competitiewedstrijd: Liga V.080
  • Stadion: AC Razer Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9905
AC Razer Modrzewianka Dziekanowice
NOWA Tactiek 433
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 38.7
formidable Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Karakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakostas passt de bal met de wreef. Beaucourt is nu in balbezit. Lenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenstra schiet op doel. Abadía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Karakostas geeft een lange en hoge pass. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vignaud de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Modrzewianka Dziekanowice 1:0

12e minuut.
Trivizas met een sublieme pass. Daar is Karakostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakostas met een sublieme pass. Lenstra is nu in balbezit. Lenstra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Modrzewianka Dziekanowice 2:0

14e minuut.
Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Rusanen onderschept slim de pass. Andrada rent richting de bal. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Bogle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Modrzewianka Dziekanowice 2:1

15e minuut.
Rusanen passt de bal in één keer door. Daar is Gomes Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes Silva speelt de bal door. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt haalt uit met een fantastische trap. Abadía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rusanen speelt de bal door. Karakostas speelt de bal door. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt schiet op doel. Rabanada probeert de bal aan de voet te houden. Abadía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abadía probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva speelt de bal door. Daar is Ba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt draait met de bal, schiet en ... Abadía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignaud legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vignaud krijgt een gele kaart. Lenstra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beaucourt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beaucourt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Modrzewianka Dziekanowice 3:1

34e minuut.
Lenstra is nu in balbezit. Catanho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenstra raakt geblesseerd tijdens het duel. Karakostas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lenstra is nu in balbezit. Lenstra haalt uit met een fantastische trap. Abadía maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

37e minuut.
Gomes Silva is nu in balbezit. Alesini is nu in balbezit. Gomes Silva onderschept slim de pass. Gomes Silva speelt de bal door. Meca geeft een lange en hoge pass. Paal!

42e minuut.
Bełzowski met een sublieme pass. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva passt de bal in één keer door. Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Modrzewianka Dziekanowice 4:1

44e minuut.
Karakostas controleert de bal met de borst. Karakostas met een sublieme pass. Lenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 36%, Modrzewianka Dziekanowice 64%.
AC Razer - Modrzewianka Dziekanowice 4:1

48e minuut.
Meca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rabanada de bal. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt draait met de bal, schiet en ... Abadía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Modrzewianka Dziekanowice 5:1

50e minuut.
Karakostas passt de bal zonder na te denken. Lenstra rent richting de bal. Lenstra met een sublieme pass. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Alesini is nu in balbezit. Beaucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt passt de bal met de wreef. Lenstra rent richting de bal. Lenstra haalt uit met een fantastische trap. Abadía bokst de bal weg.

61e minuut.
Magnone probeert naar een medespeler te passen. Ba rent richting de bal. Ba passt de bal in één keer door. Magnone geeft een hoge lob. Márquez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lenstra is nu in balbezit. Lenstra passt de bal in één keer door. Beaucourt heeft problemen om de bal te vangen. Karakostas is nu in balbezit. Karakostas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Modrzewianka Dziekanowice 6:1

84e minuut.
Rusanen is nu in balbezit. Andrada onderschept slim de pass. Andrada met een sublieme pass. Magnone is nu in balbezit. Magnone geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Alesini heeft problemen om de bal te vangen. Karakostas is nu in balbezit. Karakostas passt de bal met de wreef. Lenstra rent richting de bal. Lenstra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 43%, Modrzewianka Dziekanowice 57%.
AC Razer - Modrzewianka Dziekanowice 6:1