Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bielawy fc GM
nowa6 Tactiek gm2
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
48.3 gemiddelde waardering 58
good Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Remiś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jaszczur de bal. Jaszczur probeert naar een medespeler te passen. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... Kothencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz passt de bal in één keer door. Trawka rent richting de bal. Trawka geeft een lange en hoge pass. Asprilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Culebras verovert de bal door een tackle van achteren. Cubała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beirens. Beirens krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur passt de bal zonder na te denken. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - GM 0:1

13e minuut.
Wziątka speelt de bal door. Trawka speelt de bal door. Sękowski speelt de bal door. Asprilla rent richting de bal. Asprilla schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bielawy fc - GM 1:1

15e minuut.
Sękowski speelt de bal door. Asprilla is nu in balbezit. Culebras bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla onderschept slim de pass. Asprilla draait met de bal, schiet en ... Kriss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kurbağa geeft de bal voor. Pieniążek kopt de bal weg. Daar is Miś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - GM 1:2

25e minuut.
Beirens probeert naar een medespeler te passen. Kulisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisz probeert naar een medespeler te passen. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Kriss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Trawka verovert de bal door een tackle van achteren. Trawka probeert naar een medespeler te passen. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Kriss probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bielawy fc - GM 2:2

28e minuut.
Miś met een sublieme pass. Klungelig pakt Cubała de bal. Cubała geeft een hoge lob. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kulisz speelt de bal door. Trawka is nu in balbezit. Trawka probeert naar een medespeler te passen. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek passt de bal zonder na te denken. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski draait met de bal, schiet en ... Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - GM 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 51%, GM 49%.
bielawy fc - GM 2:3

47e minuut.
Cubała geeft een lange en hoge pass. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaszczur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pieniążek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur speelt de bal door. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek schiet op doel. Kothencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - GM 2:4

52e minuut.
Złotnicki geeft een lange en hoge pass. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens begaat een overtreding. Beirens krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Miś kopt de bal weg. Klungelig pakt Pieniążek de bal. Maurel rent richting de bal. Pieniążek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Rotariu onderschept slim de pass. Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka geeft een lange en hoge pass. Asprilla springt en kopt de bal. Kriss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Trawka kopt de bal weg. Kulisz speelt de bal door. Van de Capelle met een sublieme pass. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś haalt uit met een fantastische trap. Kothencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Van de Capelle met een sublieme pass. Cubała speelt de bal door. Strzyżowski rent richting de bal. Strzyżowski schiet op doel. Kothencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bunić probeert naar een medespeler te passen. Wagenhaus is nu in balbezit. Wagenhaus speelt de bal door. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cubała rent richting de bal. Cubała passt de bal met de wreef. Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - GM 2:5

86e minuut.
Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski onderschept slim de pass. Strzyżowski passt de bal zonder na te denken. Remiś is nu in balbezit. Remiś draait met de bal, schiet en ... Kothencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Van de Capelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asprilla is nu in balbezit. Van de Capelle begaat een overtreding. Van de Capelle krijgt een gele kaart. Asprilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sękowski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sękowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sękowski speelt de bal door. Miś met een sublieme pass. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wagenhaus onderschept slim de pass. Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Pieniążek is nu in balbezit. Strzyżowski rent richting de bal. Strzyżowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 59%, GM 41%.
bielawy fc - GM 2:5