Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecenas Team FC Dymitrów Duży
Liga Tactiek 1_skrzydło
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Intxaurrandieta geeft een lange en hoge pass. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski speelt de bal door. Bromba is nu in balbezit. Bromba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Geană onderschept slim de pass. Geană geeft de bal voor. Buitenspel voor Ciupitu. Goede buitenspelval van de verdediging. Garus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ratajczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - FC Dymitrów Duży 0:1

13e minuut.
Alancewicz kopt de bal weg. Ärmpalu rent richting de bal. Mititelu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ärmpalu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ärmpalu kan niet meer verder spelen. Pałczyński komt het veld opgelopen. Intxaurrandieta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciupitu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

34e minuut.
Śniadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Śniadecki passt de bal in één keer door. Intxaurrandieta is nu in balbezit. Intxaurrandieta geeft de bal voor. Pałczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Ruszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 47%, FC Dymitrów Duży 53%.
Mecenas Team - FC Dymitrów Duży 0:1

49e minuut.
Woyniłłowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupitu rent richting de bal. Mititelu verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Nam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kozakiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Gálhidi rent richting de bal. Gálhidi passt de bal met de wreef. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - FC Dymitrów Duży 0:2

63e minuut.
Pałczyński kopt de bal weg. Niestępski probeert de bal aan de voet te houden. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel. Ruszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 43%, FC Dymitrów Duży 57%.
Mecenas Team - FC Dymitrów Duży 0:2