Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Manurewa Stokes Falcons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Yardly is nu in balbezit. Yardly speelt de bal door. Burton rent richting de bal. Pincer onderschept slim de pass. Pincer haalt uit met een fantastische trap. Jackman bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dixon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tamake kan de bal niet met de borst controleren. Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Robertson rent richting de bal. Hay is nu in balbezit. Robertson onderschept slim de pass. Robertson geeft de bal voor. Ropati kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pincer passt de bal met de wreef. Yardly rent richting de bal. Ropati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ropati krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Warwood passt de bal in één keer door. Lang rent richting de bal. Simpson onderschept slim de pass. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Burton trapt de bal weg van het doel. Warwood kopt de bal weg. Klungelig pakt Ropati de bal. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Tamake verovert de bal door een tackle van achteren. Knight onderschept slim de pass. Knight passt de bal in één keer door. Pincer is nu in balbezit. Pincer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeill verovert de bal door een tackle van achteren. Hawksbey bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeill verovert de bal door een tackle van achteren. McNeill geeft een lange en hoge pass. Stanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Stokes Falcons 0:1

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stanton niet meer kan verder spelen. Crowe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Manurewa 52%, Stokes Falcons 48%.
Magic Manurewa - Stokes Falcons 0:1

66e minuut.
Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Hay is nu in balbezit. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. Donoso rent richting de bal. Findlay begaat een overtreding. Findlay krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Fahey geeft de bal voor. Burton rent richting de bal. Burton geeft een lange en hoge pass. Pincer is nu in balbezit. Pincer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Knight rent richting de bal. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Burton is nu in balbezit. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Manurewa 47%, Stokes Falcons 53%.
Magic Manurewa - Stokes Falcons 0:1