Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Manurewa Magic Boyz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Turner kan de bal niet met de borst controleren. Donoso is nu in balbezit. Donoso met een sublieme pass. Pincer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincer haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Henry geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bahr heeft problemen om de bal te vangen. Riley is nu in balbezit. Riley haalt uit met een fantastische trap. Ropati probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Townsend probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yardly is nu in balbezit. Yardly passt de bal in één keer door. Riley rent richting de bal. Riley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Owen rent richting de bal. Riley begaat een overtreding. Owen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Owen met een snel genomen vrije trap. Cooper heeft problemen om de bal te vangen. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincer verovert de bal door een tackle van achteren. Pincer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen passt de bal in één keer door. Darkes is nu in balbezit. Pincer onderschept slim de pass. Pincer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Manurewa 40%, Magic Boyz 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Manurewa - Magic Boyz 0:0

50e minuut.
Owen is nu in balbezit. Yardly verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yardly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yardly neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Magic Boyz 0:1

62e minuut.
Riley heeft problemen om de bal te vangen. Yardly rent richting de bal. Riley is nu in balbezit. Yardly is nu in balbezit. Yardly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Turner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen passt de bal zonder na te denken. Riley is nu in balbezit. Riley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Magic Boyz 0:2

72e minuut.
Daar is Turner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen passt de bal in één keer door. Pincer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincer draait met de bal, schiet en ... Robson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pincer rent richting de bal. Pincer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Donoso is nu in balbezit. Donoso passt de bal met de wreef. Pincer rent richting de bal. Pincer draait met de bal, schiet en ... Robson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Magic Boyz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Manurewa 40%, Magic Boyz 60%.
Magic Manurewa - Magic Boyz 1:2