Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padstow Rovers kowal203
Flat 1 Wing Tactiek The bEsT
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 60.1
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Endrick heeft problemen om de bal te vangen. Endrick geeft een hoge lob. Ryszko is nu in balbezit. Minev verovert de bal door een tackle van achteren. Minev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Endrick met een sublieme pass. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden geeft de bal voor. Minev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - kowal203 1:0

24e minuut.
Minev onderschept slim de pass. Ryszko begaat een overtreding. Minev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matthews komt het veld opgelopen. Foden met een snel genomen vrije trap. Bradley krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Stratulat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Minev is nu in balbezit. Baccino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foden wilt de vrije trap nemen. Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dosca verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - kowal203 2:0

34e minuut.
Bradley kopt de bal weg. Foden geeft de bal voor. Minev kopt de bal weg. Daar is Bradley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradley schiet op doel. Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Zimmermann passt de bal zonder na te denken. Ziccardi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coltraro. Coltraro krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Endrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrick met een sublieme pass. Foden is nu in balbezit. Foden geeft een lange en hoge pass. Minev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padstow Rovers 48%, kowal203 52%.
Padstow Rovers - kowal203 2:0

46e minuut.
Kizilashvili komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Foden passt de bal in één keer door. Kizilashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dosca krijgt een gele kaart. Kizilashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - kowal203 3:0

71e minuut.
Foden passt de bal met de wreef. Coltraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coltraro passt de bal zonder na te denken. Bradley is nu in balbezit. Bradley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bradley rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Foden neemt de hoekschop. Minev krijgt zijn hoofd ertegen. Stratulat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - kowal203 4:0

75e minuut.
Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden probeert naar een medespeler te passen. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley draait met de bal, schiet en ... Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - kowal203 5:0

77e minuut.
Dyer geeft een hoge lob. Bradley kopt de bal weg. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan passt de bal met de wreef. Velardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardo geeft een hoge lob. Ziccardi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Baccino passt de bal met de wreef. Daar is Bradley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosca begaat een overtreding. Dosca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bradley raakt geblesseerd tijdens het duel. Foden zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padstow Rovers 47%, kowal203 53%.
Padstow Rovers - kowal203 5:0