Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 21:19
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 55419
Man United 1995-96 kowal203
Tom L Tactiek The bEsT
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 2
72.2 gemiddelde waardering 56.7
incredible Schieten solid
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


12e minuut.
Ocampo passt de bal in één keer door. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă geeft de bal voor. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan passt de bal met de wreef. Warhurst rent richting de bal. Warhurst geeft een hoge lob. Crăcilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Warhurst rent richting de bal. Warhurst passt de bal met de wreef. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap. Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United 1995-96 - kowal203 1:0

34e minuut.
Ceauşescu onderschept slim de pass. Warhurst rent richting de bal. Inworp. Warhurst met de inworp. Nicula geeft een hoge lob. Stratulat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United 1995-96 - kowal203 2:0

35e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. King passt de bal in één keer door. Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre onderschept slim de pass. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ocampo passt de bal met de wreef. Nicula met een sublieme pass. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre schiet op doel. Ceauşescu probeert de bal aan de voet te houden. Stratulat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United 1995-96 25%, kowal203 75%.
Man United 1995-96 - kowal203 2:0

46e minuut.
Ferguson komt het veld opgelopen. García Suárez komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Warhurst passt de bal met de wreef. Crăcilă rent richting de bal. Velardo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Velardo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Warhurst met een sublieme pass. Vandenborre is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warhurst neemt de hoekschop. Vandenborre springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Coura is nu in balbezit. Nicula begaat een overtreding. Coura raakt geblesseerd tijdens het duel. Musk komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Giuva probeert naar een medespeler te passen. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz geeft een hoge lob. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Stratulat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Musk heeft problemen om de bal te vangen. Nicula speelt de bal door. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Stratulat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United 1995-96 - kowal203 3:0

66e minuut.
Maeyer geeft de bal voor. Roubenyan met een sublieme pass. Ziccardi rent richting de bal. Ziccardi haalt uit met een fantastische trap. Ordáz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United 1995-96 - kowal203 3:1

69e minuut.
Musk heeft problemen om de bal te vangen. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dosca de bal onder controle te krijgen. Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United 1995-96 - kowal203 4:1

71e minuut.
García Suárez rent richting de bal. García Suárez passt de bal met de wreef. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă draait met de bal, schiet en ... Stratulat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United 1995-96 - kowal203 5:1

77e minuut.
Nicula passt de bal zonder na te denken. García Suárez is nu in balbezit. García Suárez met een sublieme pass. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
García Suárez passt de bal in één keer door. Baccino rent richting de bal. Crăcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcilă schiet op doel. Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United 1995-96 - kowal203 6:1

89e minuut.
Pomprowicz kopt de bal weg. Urbano rent richting de bal. Ferguson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferguson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United 1995-96 26%, kowal203 74%.
Man United 1995-96 - kowal203 6:1