Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenland Vikings ANFIELD LFC
3313 Tactiek tre4tre
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
55.5 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Vandeurzen heeft problemen om de bal te vangen. Vandeurzen passt de bal in één keer door. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă schiet op doel. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 1:0

19e minuut.
Prates met een sublieme pass. Trolesi kopt de bal weg. Michelazzi heeft problemen om de bal te vangen. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Məmmədoğlu kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Vandeurzen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vandeurzen krijgt een gele kaart. Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Macleod neemt zijn aanloop. Prates bokst de bal weg.

40e minuut.
Milewski geeft een hoge lob. Pulina heeft problemen om de bal te vangen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 1:1

42e minuut.
Thom passt de bal met de wreef. Trolesi rent richting de bal. Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Prates bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 55%, ANFIELD LFC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 1:1

47e minuut.
Vujinović kopt de bal weg. Ferguson is nu in balbezit. Pulina begaat een overtreding. Ferguson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grant komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Michelazzi de bal. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelazzi maakt een afschuwelijke overtreding. Michelazzi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Inworp. Yiğitata met een snelle inworp. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak verovert de bal door een tackle van achteren. Antolak draait met de bal, schiet en ... Kmetovski bokst de bal weg.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trolesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yiğitata probeert naar een medespeler te passen. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Grant speelt de bal door. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 1:2

60e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez onderschept slim de pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Milewski geeft de bal voor. Ferguson kopt de bal weg. Klungelig pakt Yiğitata de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pałyga komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Thom heeft problemen om de bal te vangen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Inworp. Stefani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft de bal voor. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 1:3

87e minuut.
Stefani is nu in balbezit. Antolak onderschept slim de pass. Antolak passt de bal zonder na te denken. Pulina is nu in balbezit. Pulina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pałyga kopt de bal weg. Trolesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga begaat een overtreding. Pałyga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 62%, ANFIELD LFC 38%.
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 1:3