Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 42775
ANFIELD LFC Fenland Vikings
fix Tactiek 4312
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


13e minuut.
Cəfərov met een sublieme pass. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata passt de bal in één keer door. Montvai geeft de bal voor. Carragher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 0:1

16e minuut.
Carragher is nu in balbezit. Pałyga rent richting de bal. Carragher verovert de bal door een tackle van achteren. Carragher schiet op doel. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 0:2

16e minuut.
Eminescu heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Eminescu zijn tegenspeler op de grond. Eminescu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Carragher is nu in balbezit. Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Giržys verovert de bal door een tackle van achteren. Giržys draait met de bal, schiet en ... Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

21e minuut.
Galac speelt de bal door. Giržys is nu in balbezit. Giržys passt de bal zonder na te denken. Carragher rent richting de bal. Carragher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Giržys geeft de bal voor. Yiğitata is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sporleder. Yiğitata raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Antolak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Manolov speelt de bal door. Grant is nu in balbezit. Grant passt de bal in één keer door. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Prates probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Carragher de bal. Giržys bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant begaat een overtreding. Grant krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Antolak rent richting de bal. Inworp. Yiğitata met de inworp. Antolak rent richting de bal. Antolak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Manolov probeert naar een medespeler te passen. Grant rent richting de bal. Grant passt de bal zonder na te denken. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Carragher onderschept slim de pass. Eminescu onderschept slim de pass. Giržys onderschept slim de pass. Giržys speelt de bal door. Antolak is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 55%, Fenland Vikings 45%.
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 0:2

46e minuut.
Zurita komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araúz komt het veld opgelopen. Kolarčík komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft een lange en hoge pass. Głuszak springt en kopt de bal. Vujinović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 1:2

70e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferguson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stefani komt het veld opgelopen. Casha komt het veld opgelopen. Akdağ komt het veld opgelopen. Pellegrino komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Postoacă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 2:2

78e minuut.
Grant geeft een lange en hoge pass. Akdağ is nu in balbezit. Postoacă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Postoacă krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Akdağ heeft problemen om de bal te vangen. Thom bereikt de bal nog maar net als eerste. Thom passt de bal met de wreef. Akdağ rent richting de bal. Akdağ schiet op doel. Prates bokst de bal weg.

90e minuut.
Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu geeft een hoge lob. Ferguson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 32%, Fenland Vikings 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 2:2