Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39462
ANFIELD LFC POLISH BOSTON GKS`71
tre4tre Tactiek oko
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten formidable
good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Chmielak passt de bal in één keer door. Bobek rent richting de bal. Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Di Cosola geeft de bal voor. Čelakovský controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stefani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Barroso geeft een hoge lob. Syposz kopt de bal weg. Voda kan de bal niet met de borst controleren. Portela is nu in balbezit. Portela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Čelakovský haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski speelt de bal door. Grant probeert de bal met de borst te controleren. Grant geeft een hoge lob. Vujinović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Stefani speelt de bal door. Grant rent richting de bal. Grant geeft de bal voor. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Omgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Syposz probeert naar een medespeler te passen. Čelakovský is nu in balbezit. Pederoda is nu in balbezit. Pederoda schiet op doel. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pederoda passt de bal met de wreef. Portela is nu in balbezit. Čelakovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelakovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 0:1

23e minuut.
Pederoda is nu in balbezit. Pederoda probeert naar een medespeler te passen. Chmielak is nu in balbezit. Chmielak geeft een hoge lob. Portela maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Pederoda rent richting de bal. Pederoda met een sublieme pass. Čelakovský is nu in balbezit. Čelakovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 0:2

41e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso geeft een lange en hoge pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 1:2

44e minuut.
Michelazzi probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu passt de bal in één keer door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Omgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 50%, POLISH BOSTON GKS`71 50%.
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 1:2

51e minuut.
Pederoda speelt de bal door. Chmielak met een sublieme pass. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki geeft de bal voor. Čelakovský springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Syposz met een sublieme pass. Čelakovský bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Syposz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Portela krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 1:3

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pałyga komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Puolamäki passt de bal in één keer door. Pederoda rent richting de bal. Pederoda passt de bal zonder na te denken. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Grant heeft problemen om de bal te vangen. Grant passt de bal in één keer door. Ferguson rent richting de bal. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chmielak met een sublieme pass. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Portela de bal. Portela draait met de bal, schiet en ... Kmetovski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Barroso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədoğlu met een snelle inworp. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 42%, POLISH BOSTON GKS`71 58%.
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 1:3