Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POLISH BOSTON GKS`71 ANFIELD LFC
oko Tactiek fix
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 57.6
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Grant met een sublieme pass. Głuszak rent richting de bal. Vujinović is nu in balbezit. Głuszak rent richting de bal. Głuszak haalt uit met een fantastische trap. Omgiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Chmielak passt de bal met de wreef. Puolamäki probeert naar een medespeler te passen. Portela rent richting de bal. Portela draait met de bal, schiet en ... Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 1:0

9e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant passt de bal zonder na te denken. Daar is Ćwieląg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwieląg geeft een hoge lob. Vujinović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Puolamäki probeert naar een medespeler te passen. Portela is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ćwieląg ... Strafschop! Ćwieląg krijgt een gele kaart. Portela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwieciński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 2:0

27e minuut.
Michelazzi onderschept slim de pass. Michelazzi met een sublieme pass. Pederoda is nu in balbezit. Pederoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 3:0

28e minuut.
Sporleder geeft een lange en hoge pass. Głuszak kopt de bal weg. Vujinović rent richting de bal. Vujinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLISH BOSTON GKS`71 56%, ANFIELD LFC 44%.
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 3:1

48e minuut.
Syposz passt de bal zonder na te denken. Cojuşniac rent richting de bal. Cojuşniac geeft een lange en hoge pass. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ćwieląg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmielak is nu in balbezit. Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Grant geeft een lange en hoge pass. Vujinović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chmielak is nu in balbezit. Ćwieląg speelt de bal door. Klungelig pakt Grant de bal. Cojuşniac verovert de bal door een tackle van achteren. Cojuşniac geeft de bal voor. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Michelazzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Puolamäki met de inworp. Portela is nu in balbezit. Portela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Grant passt de bal in één keer door. Vujinović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobek. Vujinović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pellegrino komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kułakowski trapt de bal weg. Portela controleert de bal met de borst. Pałyga met een sublieme pass. Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Puolamäki rent richting de bal. Pałyga maakt een afschuwelijke overtreding. Puolamäki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Araúz komt het veld opgelopen. Macleod komt het veld opgelopen. Milewski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki geeft een lange en hoge pass. Daar is Sporleder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pellegrino kopt de bal weg. Pederoda rent richting de bal. Pederoda met een sublieme pass. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela draait met de bal, schiet en ... Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Cojuşniac de bal onder controle te krijgen. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Omgiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLISH BOSTON GKS`71 55%, ANFIELD LFC 45%.
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 3:1