Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CanOnlyGetBetter ANFIELD LFC
523 Tactiek tre4tre
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
58.5 gemiddelde waardering 58.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Romstedt passt de bal zonder na te denken. Neacşu heeft problemen om de bal te vangen. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:1

9e minuut.
Grant is nu in balbezit. Neacşu rent richting de bal. Neacşu geeft een hoge lob. Grant geeft een lange en hoge pass. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Butler geeft de bal voor. Mardesich kopt de bal weg. Stefani controleert de bal met de borst. Romstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Romstedt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vujinović is nu in balbezit. Butler onderschept slim de pass. Butler passt de bal met de wreef. Mardesich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardesich draait met de bal, schiet en ... Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Macleod rent richting de bal. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu passt de bal met de wreef. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Akdağ rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Francesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. Macleod legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bowen bokst de bal weg. Paal!

39e minuut.
Neacşu geeft een hoge lob. Romstedt rent richting de bal. Stefani begaat een overtreding. Romstedt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Romstedt kan niet meer verder spelen. BeardsIey komt het veld opgelopen. Francesi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Stefani verovert de bal door een tackle van achteren. Stefani passt de bal met de wreef. Milewski geeft een lange en hoge pass. Grant rent richting de bal. Grant geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akdağ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 65%, ANFIELD LFC 35%.
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:2

57e minuut.
Francesi met een sublieme pass. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey passt de bal zonder na te denken. Mardesich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardesich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Grant passt de bal met de wreef. Akdağ is nu in balbezit. Neacşu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neacşu krijgt een gele kaart. Akdağ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grant zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Bowen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golding komt het veld opgelopen. Pałyga komt het veld opgelopen. Gomez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pałyga kopt de bal weg. Daar is Məmmədoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding draait met de bal, schiet en ... Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Gyánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyánó geeft een lange en hoge pass. Akdağ rent richting de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Milewski verovert de bal door een tackle van achteren. Brazil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brazil passt de bal zonder na te denken. Golding is nu in balbezit. Golding draait met de bal, schiet en ... Kmetovski bokst de bal weg. Stefani speelt de bal door. Bereményi geeft een hoge lob. Stefani kopt de bal weg. Francesi rent richting de bal. Francesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 42%, ANFIELD LFC 58%.
CanOnlyGetBetter - ANFIELD LFC 0:2