Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 32920
ANFIELD LFC CROWS FC
tre4tre Tactiek ATOM
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 59.8
uitmuntend Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu passt de bal met de wreef. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mathías geeft een hoge lob. Grant is nu in balbezit. Grant speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Peneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneda passt de bal zonder na te denken. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft de bal voor. Ermicioi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Voda onderschept slim de pass. Voda geeft een hoge lob. Akdağ kopt de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Vujinović kan de bal niet met de borst controleren. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 1:0

23e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salsamendi. Macleod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Məmmədoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macleod springt en kopt de bal. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 2:0

34e minuut.
Peneda is nu in balbezit. Voda onderschept slim de pass. Voda geeft een lange en hoge pass. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Stefani geeft een hoge lob. Macleod rent richting de bal. Macleod geeft de bal voor. Akdağ rent richting de bal. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Stefani met een snelle inworp. Grant rent richting de bal. Grant geeft de bal voor. Akdağ krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 47%, CROWS FC 53%.
ANFIELD LFC - CROWS FC 2:0

47e minuut.
Grant met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 3:0

49e minuut.
Stefani is nu in balbezit. Stefani passt de bal zonder na te denken. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Akdağ rent richting de bal. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De Brandt bokst de bal weg.

50e minuut.
Milewski onderschept slim de pass. Milewski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Salsamendi de bal onder controle te krijgen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Stefani geeft een hoge lob. Akdağ probeert de bal met de borst te controleren. Mathías is nu in balbezit. Akdağ verovert de bal door een tackle van achteren. Akdağ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft de bal voor. Zepeda rent richting de bal. Zepeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 3:1

54e minuut.
Bresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresci passt de bal met de wreef. Ermicioi rent richting de bal. Ermicioi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Milewski geeft een lange en hoge pass. Akdağ is nu in balbezit. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 4:1

66e minuut.
Grant onderschept slim de pass. Grant speelt de bal door. Vujinović is nu in balbezit. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ draait met de bal, schiet en ... De Brandt bokst de bal weg.

69e minuut.
Grant speelt de bal door. Macleod rent richting de bal. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CROWS FC 5:1

70e minuut.
Akdağ controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Manolov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grant geeft de bal voor. De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 41%, CROWS FC 59%.
ANFIELD LFC - CROWS FC 5:1