Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CROWS FC ANFIELD LFC
ATOM Tactiek WM
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 59.5
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Myśliszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. Macleod kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nketiah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Akdağ is nu in balbezit. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - ANFIELD LFC 0:1

10e minuut.
Eminescu onderschept slim de pass. Eminescu geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Nketiah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - ANFIELD LFC 0:2

12e minuut.
Erdemsoy geeft een lange en hoge pass. Voda heeft problemen om de bal te vangen. Ermicioi rent richting de bal. Parkitny is nu in balbezit. Parkitny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Nketiah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Milewski speelt de bal door. Araúz is nu in balbezit. Araúz passt de bal met de wreef. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nketiah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Akdağ is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - ANFIELD LFC 0:3

29e minuut.
Erdemsoy met een sublieme pass. Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft een hoge lob. Akdağ rent richting de bal. Akdağ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Məmmədoğlu geeft de bal voor. Akdağ kopt de bal weg. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Nketiah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - ANFIELD LFC 0:4

33e minuut.
Araúz met de inworp. Machlas is nu in balbezit. Grant begaat een overtreding. Grant krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Parkitny is nu in balbezit. Ermicioi rent richting de bal. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermicioi onderschept slim de pass. Ermicioi schiet op doel. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gyánó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Zepeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Araúz probeert naar een medespeler te passen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ onderschept slim de pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Erdemsoy onderschept slim de pass. Inworp. Araúz met een snelle inworp. Akdağ rent richting de bal. Akdağ schiet op doel. Nketiah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Macleod geeft de bal voor. Salsamendi verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Macleod springt en kopt de bal. Nketiah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 63%, ANFIELD LFC 37%.
CROWS FC - ANFIELD LFC 0:4

46e minuut.
Zepeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kingdom komt het veld opgelopen. Ferguson komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Araúz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grant de bal. Bonilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bonilla krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Grant kopt de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - ANFIELD LFC 0:5

54e minuut.
Bresci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macleod rent richting de bal. Daar is Macleod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - ANFIELD LFC 0:6

56e minuut.
Stefani geeft een hoge lob. Kingdom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Nketiah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bresci is nu in balbezit. Inworp. Məmmədoğlu met een snelle inworp. Grant geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani geeft een hoge lob. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod geeft een hoge lob. Ferguson controleert de bal met de borst. Nketiah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - ANFIELD LFC 0:7

66e minuut.
Daar is Araúz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Michelazzi komt het veld opgelopen. Ćwieląg komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Nketiah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salsamendi rent richting de bal. Salsamendi passt de bal met de wreef. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałyga komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod passt de bal zonder na te denken. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Macleod springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nketiah bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nketiah trapt de bal weg van het doel. Araúz kopt de bal weg. Erdemsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod rent richting de bal. Macleod geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Machlas is nu in balbezit. Ćwieląg onderschept slim de pass. Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Nketiah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 61%, ANFIELD LFC 39%.
CROWS FC - ANFIELD LFC 0:7