Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenland Vikings CROWS FC
zzzz442zzzz Tactiek SS2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 54.4
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


17e minuut.
Machlas onderschept slim de pass. Parkitny rent richting de bal. Machlas is nu in balbezit. Machlas speelt de bal door. Bresci geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Parkitny rent richting de bal. Jansen onderschept slim de pass. Jansen passt de bal zonder na te denken. Antolak is nu in balbezit. Antolak schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Parkitny is nu in balbezit. Yiğitata is nu in balbezit. Parkitny onderschept slim de pass. Machlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machlas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zepeda passt de bal zonder na te denken. Parkitny is nu in balbezit. Ermicioi rent richting de bal. Parkitny rent richting de bal. Parkitny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Carragher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galac bereikt de bal nog maar net als eerste. Galac speelt de bal door. Carragher is nu in balbezit. Carragher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - CROWS FC 1:0

38e minuut.
Yiğitata is nu in balbezit. Giržys speelt de bal door. Antolak is nu in balbezit. Antolak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - CROWS FC 2:0

41e minuut.
Jansen rent richting de bal. Jansen geeft de bal voor. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - CROWS FC 3:0

42e minuut.
Daar is Parkitny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parkitny passt de bal in één keer door. Erdemsoy probeert naar een medespeler te passen. Carragher is nu in balbezit. Carragher schiet op doel. Nketiah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Carragher schiet op doel. Klungelig pakt Bonilla de bal. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak schiet op doel. Nketiah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - CROWS FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 52%, CROWS FC 48%.
Fenland Vikings - CROWS FC 4:0

46e minuut.
Kisiel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Jansen passt de bal zonder na te denken. Giržys bereikt de bal nog maar net als eerste. Giržys speelt de bal door. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gobbetto verovert de bal door een tackle van achteren. Cəfərov speelt de bal door. Carragher bereikt de bal nog maar net als eerste. Carragher draait met de bal, schiet en ... Nketiah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - CROWS FC 5:0

52e minuut.
Yiğitata rent richting de bal. Jansen rent richting de bal. Jansen passt de bal in één keer door. Carragher bereikt de bal nog maar net als eerste. Carragher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antolak rent richting de bal. Antolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - CROWS FC 6:0

54e minuut.
Giržys is nu in balbezit. Met opzet legt Bresci zijn tegenspeler op de grond. Giržys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pulina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - CROWS FC 7:0

60e minuut.
Ermicioi passt de bal zonder na te denken. Cəfərov rent richting de bal. Cəfərov passt de bal in één keer door. Carragher is nu in balbezit. Carragher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Salsamendi geeft een hoge lob. Parkitny kopt de bal weg. Gobbetto heeft problemen om de bal te vangen. Ermicioi is nu in balbezit. Ermicioi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Antolak passt de bal zonder na te denken. Bonilla is nu in balbezit. Carragher verovert de bal door een tackle van achteren. Carragher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - CROWS FC 8:0

80e minuut.
Bresci kopt de bal weg. Jansen met een sublieme pass. Yiğitata probeert de bal met de borst te controleren. Parkitny rent richting de bal. Parkitny draait met de bal, schiet en ... Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Erdemsoy geeft een lange en hoge pass. Galac bereikt de bal nog maar net als eerste. Galac geeft een hoge lob. Antolak kan de bal niet met de borst controleren. Antolak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kisiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiel geeft een lange en hoge pass. Antolak is nu in balbezit. Antolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - CROWS FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 45%, CROWS FC 55%.
Fenland Vikings - CROWS FC 9:0