Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kendal FC ANFIELD LFC
4231 Tactiek tre4tre
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 7
47.5 gemiddelde waardering 58.1
redelijk Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Klungelig pakt Ferguson de bal. Chí Công is nu in balbezit. Məmmədoğlu speelt de bal door. Daar is Akdağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson geeft de bal voor. Kim probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Grant geeft de bal voor. Daar is Trotter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ rent richting de bal. Akdağ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant passt de bal in één keer door. Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ onderschept slim de pass. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Çarşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Məmmədoğlu speelt de bal door. Grant rent richting de bal. Drevland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drevland krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Oziewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grant met een snelle inworp. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Akdağ speelt de bal door. Macleod rent richting de bal. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - ANFIELD LFC 0:1

25e minuut.
Daar is Trotter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trotter geeft een lange en hoge pass. Məmmədoğlu kopt de bal weg. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Macleod probeert naar een medespeler te passen. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Çarşı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - ANFIELD LFC 0:2

41e minuut.
Grant kopt de bal weg. Capa is nu in balbezit. Pałyga maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pałyga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pałyga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pellegrino komt het veld opgelopen. Gabryś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendal FC 71%, ANFIELD LFC 29%.
Kendal FC - ANFIELD LFC 0:2

49e minuut.
Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Stefani onderschept slim de pass. Stefani passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Gabryś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Oziewicz rent richting de bal. Macleod onderschept slim de pass. Pellegrino is nu in balbezit. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mings trapt de bal weg van het doel. Grant kopt de bal weg. Macleod is nu in balbezit. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino draait met de bal, schiet en ... Gabryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal rolt over de achterlijn. Araúz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Drevland heeft problemen om de bal te vangen. Gyánó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capa. Capa krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Oziewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod rent richting de bal. Akdağ rent richting de bal. Akdağ schiet op doel. Gabryś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - ANFIELD LFC 0:3

69e minuut.
Grassman bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz passt de bal in één keer door. Pellegrino rent richting de bal. Pellegrino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Ardila komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lleras is nu in balbezit. Lleras passt de bal met de wreef. Ardila rent richting de bal. Ardila schiet op doel. Kolarčík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Inworp. Manolov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov passt de bal in één keer door. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendal FC 64%, ANFIELD LFC 36%.
Kendal FC - ANFIELD LFC 0:3